Vladimir Tomović ulazi spremniji nego ikad u Zadrugu!

Vladimir Tomović, pošto je diskvalifikovan, se vraća u Zadrugu kako bi odradio kaznu koja mu je uslijedila po ugovoru. Ali ne samo zbog toga!
Kako je imao prilike da se u spoljnom svijetu naoruža pikanterijama, mnogima će se u rijalitiju osvetiti, a Mina Vrbaški je svakako prva na tapetu jer mu je ona i napakovala diskvalifikaciju!

“Vladimir ima Minu u šaci, ona je sigurna da tu tajnu malo ko može da sazna, ali Vladimiru se javio jedan čovjek i sve mu argumentovano ispričao. Riječ je koliko znam o strašnoj situaciji kroz koju je Mina prošla kao maloljetna i njena mama Ivana je tek nedavno saznala za to. Mina je to za sada jako dobro skrivala, jer ima veliku traumu koju vjerovatno nikada neće ni izliječiti. Vlada zna sve detalje o tome, pa ako progovori, ona će zemlju da prekopa u izađe iz rijalitija. Ne vjerujem da će sve iznijeti odmah, ali ako se zakači za njega, vjerujem da će da je pecne i stavi joj do znanja da zna njenu najmračniju tajnu. Rijaliti će tek tada početi!”, kaže izvor.
Ivana je saznala da Vladimir sve zna i preklinje ga da to ne uznese. On se i o Mensuru dosta raspitao, saznao je neke stvari, tako da se vraća spremniji nego ikad. Nije gubio vrijeme, već je o svima sa kojima nema baš neki odnos saznao poneku informaciju, ali Mina definitivno treba najviše da ga se boji”.

(Svet)

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI