Veliki broj pregleda covera “Ne daj Bože” nekome “bode oči” i uklonjen sa youtuba: Emina Tufo obećala publici da će učiniti sve da riješi problem!

Prvi put se popularna pjevačica Emina Tufo sa uklanjanjem covera sa youtuba suočila u drugoj polovini mjeseca januara ove godine kada su od njenih deset koje je snimila i poklonila publici uklonjena dva i to najpopularnija. Ogromnu podršku je pjevačica dobila od strane svoje vjerne publike koja je izrazila nezadovoljstvo, a nakon nekoliko dana coveri su ponovo vraćeni, o čemu je naš portal već pisao.
Sve su prilike da je ipak tačno da je nekome zaista zasmetao uspjeh ove mlade zvijezde, a pogotovo ogroman broj pregleda na youtube upravo covera o kojima je riječ.  Ponovo isti problem, pjesma koja je imala najveći broj pregleda više nije dostupna za slušanje na mreži youtube o čemu je pjevačica obavijestila publiku:
-“Dragi prijatelji, cover “Samo ne daj Bože” je uklonjen već nekoliko puta zbog velikog broja pregleda. Nastojat ćemo da što prije vratimo isti sa ukupnim brojem pregleda. Hvala na razumijevanju, napisala je Emina.

Iskreno se nadamo da će ovo biti posljednji put da se dešavaju ovakve stvari jer se radi o izuzetnoj interpretaciji pjesme “Samo ne daj Bože”. Naš portal ovim povodom pruža punu podršku pjevačici.

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI