U “Zadruzi” nastao opšti haos nakon žestoke svađe Lune i Miljane (VIDEO)

Rijalti učesnice Miljana Kulić i Luna Đogani tokom gledanja klipova ponovo su zaratile, a do svađe između Miljane i Lune došlo je zbog popularnosti.

Zadrugarke su raspravljale oko toga koja od njih dvije je popularnija, a kada je Kulićka Luni spomenula bivšeg dečka Slobodana Radanovića, razbjesnila je Đoganijevu.

“Što se tiče nje i što je rekla da sam psihopata, moja kuća ima milion pregleda! Nju najviše boli što je njen bivši ljubavnik ili je*ač rekao “Miljana Kulić mi je bila favorit”. Poslije finala, i pored žene i pored ljubavnice, to su njeni kompleksi”, započela je Miljana izlaganje.

“Genetika je čudo! Ko je jurio Sašku Karan nožem u Farmi?”, pitala je Kulićka, aludirajući na Luninog oca Gagija koji je sjekirom udarao u WC u kojem se nalazila Saška Karan.

“Ja se plašim, spavam tri kreveta od Miljane, zahtjevam da obezbjeđenje stoji pored mog kreveta jer je Miljana psihopata koja je hodala sa nožem u džepu u prošlom rijlaitiju. Ja se plašim da će ovdje neko da me zakolje”, rekla je Luna i dodala:

“Pozdrav za Ivana Marinkovića koji me podržava. Spasao si se ove psihopate, uživaj!”, pecnula je Luna Miljanu.

Miljana nije ostala dužna Luni na spomen oca njenog sina Željka, pa je žestoko isprozivala Đoganijevu.

“To su traume iz spoljnog svijeta, jer je ona omražena u narodu. To su traume iz Zadruge 1 ili iz djetinjstva, koje se mogu izliječiti kada se uključi psihijatar. Ona je nebitna dok ne uđe neko oženjen, evo Cobe je oženjen, možeš da budeš sa njim da bi bila bitna”, rekla je Kulićka.

Tokom reklama Luna i Miljana izašle su napolje gdje su nastavile da prozivaju jedna drugu, a u jednom momentu Luna je gurnula Miljanu!

“Ne guraj me! Gurnula me je!”, vikala je Miljana.

“Miljana je povrijeđena od strane ljudi. Kako to da Luna pobjeđuje u plesu, izbor za mis Luna Đogani, pobjeđuje Luna. Kako odjednom, Lunu svi vole. Šta te obilježavaju da si najbolja, najgora si. Nikada neće da se zaboravi šta si uradila”, zaključila je Marija.

Kako je izgledala svađa između Lune i Miljane pogledajte u videu ispod:

(Svet)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI