U MOTOR AVIONA KOJIM SU SE VOZILI POZNATI PJEVAČI ULETILA JE PTICA I USLIJEDILA JE PRAVA DRAMA

Miroslav Ilić, Jadranka Barjaktarović i Seka Aleksić doživili su pravu dramu na letu iz Švicarske za Beograd kad je ptica uletila u motor aviona.
Incident se, kako je otkrio izvor Kurira koji se zadesio na letu dogodio kad su se pjevači vraćali s nastupa u Cirihu.

Ovakvi incidenti mogu da izazovu ozbiljne probleme, ali, na sreću, to ovog puta nije bio slučaj. Putnici su se ukrcali na avion, koji je poletio u tačno predviđeno vrijeme. Ništa nije ukazivalo da nešto može da krene po zlu. Na tom letu su bili i pjevači Jadranka, Miroslav i Seka, kao i menadžer Ace Pejovića i Aleksandre Prijović Danijel Blaško. Udobno su se smjestili, a stjuardese su, po običaju, izvršile sve neophodne provjere. Sva mjesta su bila popunjena i avion je lijepo krenuo s piste – prisjeća se sagovornik.

On kaže da se incident 20 minuta nakon polijetanja.

Jasno se čulo da je motor ijzvuk. Počelo je da krcka i krči i bilo je vrlo neprijatno to slušati. Odjednom je pilot promijenio pravac kretanja i putnici su se uspaničili. Djeca su počela da plaču, putnici da se vrte i tih nekoliko minuta, dok se osoblje leta nije obratilo putnicima, bilo je baš napeto. Tada je kapetan počeo da govori i rekao da će zbog tehničkih problema avion biti prinuđen da se vrati na pistu. Nikome nije bilo svejedno i svi su želili da što prije budu na sigurnom tlu. Iako su stjuardi i stjuardese pokušavali da kontrolišu situaciju, vidjelo se da je situacija ozbiljna i da su u panici – priča sagovornik.
Ni pjevačima, prema njegovim riječima, nije bilo svejedno.

I oni su se uspaničili. Nisu dramili niti ustajali sa svojih mjesta, kao što su to neki radili, ali se vidjelo da su u strahu. Pola sata je trajala drama na nebu. Kad je avion sletio, svi su aplaudirali. Na kraju je pilot saopštio da je u motor aviona uletila ptica i da je avio-kompanija obezbijedila drugi avion za povratak. Oni putnici koji zbog straha nisu želili da nastave putovanje ostali su u Cirihu, ali Seka, Miroslav i Jadranka su se vratili drugim avionom i na tom letu je sve bilo u najboljem redu – završava izvor.

(Glossy)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI