Trogodišnji sin popularnih pjevača vrištao je vezan za sjedište dok su roditelji pokušavali da ga izvuku

Bračni par Nikolina Kovač i Saša Kapor doživjeli su saobraćajnu nesreću prije dve godine kada su se u mjestu Drinjača, kod Zvornika, survali u Drinu dok je u kolima bio i njihov sin Nikolaj.

Nesreća se dogodila kada je Kapor pokušao da izbjegne sudar sa kombijem koji je prešao u njegovu traku.

Ribari su im odmah pritekli u pomoć i zatekli stravičan prizor – maleni Nikolaj vrištao je vezan za svoje sjedište, dok su mama i tata pokušavali da ga izvuku.

Srećom, prozor je bio otvoren, pa je Saša supruzi stavio sina u krilo, a potom ga je ona kroz prozor dobacila spasiocima. Njih dvoje uspjeli su da se izvuku iz automobila i doplivali su do obale. Pjevač je istakao da je ova nesreća ostavila velike posljedice na njih.

– Zahvalni smo bogu što smo živi i zdravi. Nikolina je poslije tog perioda imala strah od vožnje, dok sam ja morao nekako da ostanem pribran, ali svaki put kada sam ulazio u automobil suočavao sam se sa ozbiljnim strahovima. To je bilo teško prebroditi. Kada bi mi nekao išao u susret, instinktivno bih se pomjerao u desnu stranu, a ta moja reakcija je trajala dugo. Srećom, ostavio sam taj period iza sebe – ispričao je Saša Kapor.

(Avaz)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI