Duet Seje Kalača i Irene Jahović izabran za HIT sedmice: “Trn u oku” osvaja publiku

Novi duet koji su snimili Sejo Kalač i Irena Jahović sve više osvaja srca publike. Pjevačima svakog dana stižu riječi hvale i pozitivni komentari. Veliki broj kolega pjevačima je također uputio iskrene čestitke povodom pjesme “Trn u oku”. Po riječima voditelja Ismeta Rastodera na veoma slušanom Radiju New York, pjesma “Trn u oku” je nekoliko nedjelja ubjedljivo prva na top listi te stoga zasluženo je izabrana za Hit sedmice na ovom radiju koji će ujedno biti i medijski pokrovitelj velike američke turneje Seje Kalača i Irene Jahović.

Irena je trenutno pjevačica broj jedan u Americi te je zato mnogo tražena. To je pokazala isključivo svojim glasom i profesionalnošću prema estradnom poslu kojim se bavi. O svemu ovome imala je i komentar kada smo je kontaktirali:

-Nisam ni sanjala da ću tako brzo postići veliki uspjeh koji trenutno imam. Prije svega hvala publici koja me sluša, a također najviše hvala mom suprugu Mirsadu koji je svakog trenutka uz mene i velika mi je podrška u svemu. Naravno tu je i moj klavijaturista Miro Trnčić koji je moja desna ruka na nastupima. On je veliki profesionalac, a to znaju sve kolege koje su dugo na estradi i sa kojima je radio.

Pjevačica ima puno planova do kraja ove godine, tu su nove pjesme koje će snimati, a trenutno se privodi kraju rad na ekranizaciji novog spota za pjesmu “Daljine i vrijeme” tako da ćemo vrlo brzo imati priliku pogledati taj spot.

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI