Tonny Živković na bihaćkom festivalu premijerno izveo novu pjesmu “Anđeo od žene”: Publika odlično reagovala! (FOTO)

Puni smo veoma pozitivnih utisaka sa tek završenog bihaćkog festivala koji je ove godine slavio svoj jubilej 25 godina najvećeg bh. festivala.
Prije mjesec dana na estradnjacima smo najavljivali novu pjesmu “Anđeo od žene” koju pjeva Tonny Živković a koju je premijerno predstavio na sceni festivala. Pjesma je autorsko djeli direktora i osnivača bihaćkog festivala Dilvada Felića Dade.

Kada je Tonny izašao na scenu publika je bila oduševljena i odmah prihvatila novi singl što je pjevaču bilo posebno drago.

-Bila je ovo nezaboravna festivalska noć puna dobre pjesme i veoma sam zadovoljan reakcijom publike što mi je posebno zadovoljstvo. Također na jednom mjestu sresti prijatelje sa estrade i družiti se je nešto posebno. Ne kaže se džaba da je ovo festival ljubavi.

Tonny pun utisaka se i na društvenim mrežama zahvalio svima, a posebno svom velikom prijatelju Muji Isanoviću koji je i potencirao da ove godine učestvuje na festivalu. 
-Uskoro ćemo i čuti pjesmu i pogledati kako je bilo tako da će portal Estradnjaci kao i uvijek prvi objaviti taj snimak, rekao nam je Tonny.

Dok čekamo pogledajte galeriju fotografija koju smo zabilježili na festivalu, a i van njega.

(Estradnjaci)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI