TONI CETINSKI SPREMA KONCERT NA STADIONU TAŠMAJDAN 22 JUNA

Jedno od kultnih muzičkih mjesta, koje je ugostilo neke od najvećih muzičara svijeta, spremno je za još jednog velikana i sjajnog pjevača.
Toni Cetinski sa svojim bendom i gostima 22. juna staće na pozornicu legendarnog stadiona Tašmajdan u okviru turneje „Samo ljubav“.

Poznata je obostrana ljubav Tonija sa našom publikom, koja je to dokazala ne samo sjajnim koncertima već muzičkim spektaklima u prepunoj Beogradskoj areni ili prošle godine u Sava centru.

Za Tonijeve koncerte uvijek se traži karta više, jer je poznato da uvijek ostavlja srce na bini, a ne sumnjamo da će tako biti i ovoga puta na Tašmajdanu.

Muzički genije, koji sjajno vlada scenom, fanove uvijek oduševi nečim novim, a za ovaj prostor i koncert je posebno nadahnut. Atmosfera kojom mu publika vraća godine truda uvijek dolazi do izražaja i kasnije se prepričava.
Kada se sve upotpuni novim albumom „Kao u snu“, kao najiščekivanijim i najprodavanijim izdanjem u Srbiji prethodne godine, kao i nagradom za najboljeg pjevača regiona dovoljan je dokaz da je Toni čovjek koga svi prosto obožavaju.

Trideset godina karijere na koncertnom spektaklu kakav se rijetko viđa, Toni Cetinski 22. juna, stadion Tašmajdan!

Karte su već u prodaji na prodajnim mjestima Tickets vision (ex Eventim) i DD tiketsa.

(Kurir)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI