Tina Ivanović: Prijete mi da ću završiti kao Jelena Marjanović

Tina Ivanović tvrdi da su joj preko društvenih mreža prijetili da će završiti kao pokojna Jelena Marjanović, koja je prije tri godine zvjerski ubijena. Folkerka za Informer priča da je samo nekoliko dana nakon što je njena kolegica pronađena mrtva na nasipu u Borči počela da dobija poruke u kojima je, između ostalog, pisalo: “Pazi se, ti si slijedeća!”
– Užasne poruke su mi stizale na Fejsbuku, naježim se kada se sjetim. Pisali su mi da će me ubiti kao Jelenu! – priča pjevačica i otkriva sadržaj nekih poruka – “Završićeš i ti u nekom jarku”, “Pazi kuda se krećeš, ti si slijedeća”, “Doživjećeš Jeleninu sudbinu”…

Tina ističe da su joj te poruke stizale donedavno i da se zbog toga dugo plašila da sama izađe iz kuće. Kaže da nije bila sigurna da li su to bezazlene prijetnje ili je neko stvarno namjeravao da je ubije.

– Bila sam prestravljena dok sam čitala šta sve hoće da mi urade. To su strašne prijetnje, čak iako taj neko nije imao namjeru da to stvarno uradi, ali ja nisam mogla da znam da li je on ozbiljan… Ima mnogo bolesnih ljudi koji šetaju gradom, zbog toga sam se često trzala na ulici, okretala sam se da vidim da li me neko prati… A sa druge strane, nisam mogla da se zatvorim u kuću. Dugo sam se borila da prevaziđem strah i, hvala Bogu, uspjela sam u tome – kaže Ivanovićka.
Folkerka dodaje da prijetnje nije prijavila policiji, niti je angažovala obezbjeđenje jer se uzdala u svog supruga Zvezdana Anđića.

– Na početku sam bila potpuno sluđena zbog prijetnji, razmišljala sam da se obratim policiji i ni sama ne znam zašto to nisam učinila. Nemam obezbjeđenje, nikad ga nisam ni imala, pa ni tada nisam angažovala momke da me čuvaju. Tu je Zvezdan kao moje lično obezbjeđenje. Doduše, i ja znam da se odbranim, ali otkud znam na kakvog ludaka mogu da naletim. Ne daj Bože nikome ovo kroz šta sam prošla. Bilo, ne ponovilo se! – zaključuje pjevačica.

(Espreso)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI