Tanja Savić se ugojila! (FOTO)

Pjevačica Tanja Savić nedavno se javno požalila da se mnogo ugojila, a u subotu je održala nastup na jednom beogradskom splavu i kada se pojavila mnogi su bili začuđeni njenim izgledom.

Iako je svoju kilažu pokušala da sakrije crnom odjećom i širokim šalvarama, jedan pogled na Tanju bio je dovoljan da svi shvate da pjevačica nema više onakvu liniju kakvu je imala ranije.

Savićka je nedavno, po dolasku iz Australije, priznala da nikada nije imala više kilograma:

– Ugojila sam se, ne smijem da ti kažem koliko imam kilograma – kazala je Tanja novinarki kojoj je rekla da proba da pogodi njenu kilažu. I dok je novinarka licitirala da Savićka ima između 50 i 60 kilograma, pjevačica ju je demantovala:

– Greška u startu- smijala se Tanja.

– Nikad deblja nisam bila. Kad stanem na vagu, ne smijem da kažem koliko kila imam. I dijete me zeza, kaže: “Mama, debela si!”.

Savićka otkriva i kako je uspkela da dogura do više od 65 kilograma:

– Kad ne radim, ja samo jedem i jedem. Kad uveče gledam s mužem film, meni je glava neprestano u frižideru i gledam šta ćemo da jedemo, pa mu kažem :”Ajde sada neki sladoled, pa kokice”. A muž, što je najgore, nikad mi ne kaže da sam se ugojila. Ja mu kažem: “Ja ne vidim, ali ti moraš da primjetiš” – objašnjavala je Tanja svoju situaciju.

Ipak, sretna okolnost je da je Tanja veoma lijepa, kao i da svoju kilažu umije i da iznese, a s obzirom na to da mnogo radi, vjerovatno neće stići pretjerano da se opušta pa će uspjeti i da smrša.

(Republika)

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI