happy new year 2018

TANJA SAVIĆ : Morala sam da se udam, možda zauvijek napustim Srbiju i pjevanje

Folk pjevačica Tanja Savić od samog početka svoje karijere nizala je hitove koji se slušaju i danas, međutim, otkako se udala za supruga Dušana Jovančevića i preselila se u Australiju sve se promijenilo.

Pjevačica dugo nije mogla da „ubode“ hit, pa su estradni znalci godinama komentarisali da Tanjina karijera ozbiljno stagnira, čak i da propada, te da nikada neće moći da povrati popularnost koju je imala. Međutim, ona se ne kaje što se udala i dobila djecu.

– Mišljenja su različita, ali jednostavano morala sam da se udam, morala sam da rodim djecu i mislim da je to bilo baš pravo vrijeme. Sa 25 godina sam rodila svog prvog sina, mislim da kad je čovjek mlad može da se ostvari lakše u ulozi roditelja, prosto ne znam da li bih sada imala živaca. Mora jedna strana da trpi, da li porodica ili karijera, tako da sam ja izabrala da karijera trpi. Malo se dvoumim po pitanju karijere i porodice,bas sam na nekoj lestvici… Previše sam vezana za svoju porodicu, previše sam emotivna, djeca traže majku, a ja svaki put kad odem na nastup kažem sebi – zašto nijesam ovo vrijeme provela sa djecom? – iskrena je bila pjevačica, koja je otkrila da je suprug nagovara da se vrate u Australiju.

– On je više da se vratimo tamo, tamo je rođen, tamo je živio, djeca su se tamo rodila… Tako da njih vuče Australija mnogo, a ja sam jedina koja konce vuče za Srbiju, pa ćemo vidjeti ko će na kraju popustiti – priznala je ona.

Tanja se više ni sa kolegama ne čuje, a kamoli druži.

– Došlo je vrijeme kada čak ni SMS ne razmjenjujemo, ni ništa, bukvalno ništa. Prosto, tako se desilo. Što se mene tiče ja stvarno volim i druženje i moje kolege, ali, nekako, putevi su nam se razišli. Vidim da neke kolegnice koje su se udale, posvijetile su se porodici kao i ja, pa moguće da je najviše zbog toga – zaključila je ona.

(pINKM)

KOMENTARI