TAMARA MILUTINOVIĆ RIJEŠILA JE DA OKRENE NOVI LIST U ŽIVOTU

Tamara Milutinović živi u raskošnom domu sa roditeljima, ali već dugo razmišlja da kupi nekretninu u Beogradu.
Njena porodica ima kuću u Rušnju, a s obzirom na posao, Tamara želi da bude bliže centru.

“Iako im na prvu loptu ulaganje u nekretninu nije djelovalo kao stvar koja joj je potrebna, objasnila im je da želi da podigne kredit za stan i novac koji zarađuje na nastupima uloži u nešto pametno”, priča izvor i ističe da Milutinovićka kupovinu stana na kredit vidi kao veliku uštedu.

Pjevačica navodno želi da kupi stan na Novom Beogradu, a kako tvrdi izvor blizak Tamari, pjevačicinu odluku da se osamostali ubrzao je i raskid devetogodišnje veze.
“Osim što želi da sutra ima nešto svoje zbog čega neće zavisiti ni od koga, njenu toliku želju da što prije uzme nekretninu ubrzao je i bolni raskid s momkom s kojim je bila devet godina. Odlučila je da bude jaka i da promijeni svoj život iz korjena, kako bi mogla da se izdigne iz lošeg perioda i okrene novi list. I kupovina i sređivanje stana oduzeće joj dovoljno vremena, pa će mnogo manje da pati za bivšim”, zaključuje izvor.

Već je pogledala jedan stan i mnogo joj se dopao, a do kraja mjeseca će obići i nekoliko drugih koji su u okolini, a kako kaže izvor, planira da sa sobom vodi roditelje kako bi donijela najbolju odluku.(Glossy.espreso)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI