Svoju estradnu priču Izudin Berbić započeo sa najboljim: Moja prva pjesma “Budi moja ljepotice” u programu najslušanijeg Kalman radija (VIDEO)

U studiju N&M Production poznatog hitmejkera Nermina Nerke Mušića gdje snimaju najbolji kao što su Šemsa Suljaković, Asim Bajrić, Kemal Malovčić, Zehra Bajraktarević, Lile Kujraković i mnogi drugi pjevači  stigao je novi hit “Budi moja ljepotice”.
Pjevač pred kojim je uspješna budućnost u ovom poslu Izudin Berbić krajnje profesionalno je počeo svoju estradnu priču i povjerenje dao najboljim.

Moja prva pjesma je uspješno realizovana upravo kod Nerka i veoma sam ponosan na ovu saradnju i rezultate koje sada možemo i čuti. Tekst pjesme “Budi moja ljepotice” mi se posebno dopao i nisam puno oklijevao i sa Nerminom se dogovorio o svemu. On je kompletan autor ove numere.  Inače sam vedra i komunikativna osoba po prirodi tako da mi je pjesma “legla na prvu”. Čak i dok smo snimali u studiju “N&M” vladala je opuštena atmosfera koja jednostavno pjevaču pomogne da pruži svoj maksimum dok snima, rekao je Izudin.

Odlučio je krenuti sa reklamnom kampanjom jer želi da sve bude na nivou, te je povjerenje dao najboljim, Kalman radiju i estradnom portalu Estradnjaci.ba.

Na pitanje razmišlja li o narednim snimanjima i šta ima u planu Izudin nam je odgovorio:

-Naravno ovo je tek početak, idemo dalje, nastavljam saradnju sa Nerminom Mušićem. Imam u planu još pjesama a o tome ćete biti obavješteni putem Estradnjaka.
Njegova poruka na kraju je bila kratka ali jasna:

-Slušajte “Budi moja ljepotice” i uživajte. Želim ovom prilikom da pozdravim i zahvalim se prvenstveno svojoj porodici koja je moja velika podrška u životu inače, a i u poslu kojim se bavim. Također i svim prijateljima i dobrim ljudima koji su me veoma dobro prihvatili i podržali moj rad.

(Estradnjaci)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI