Svi skandali Gagija Đoganija!

Luna Đogani svojim učešćem u rijalitiju Zadruga izazvala je mnoštvo kontroverzi, najviše zbog toga što je odmah uletila u vezu sa oženjenim muškarcem. najveća podrška joj je otac, Gagi Đogani, koji ni sam nije imalo sladak život.

Gagi se još prije 8 godina razveo od bivše žene Anabele Atijas, nekadašnje pjevačice njegove grupe “Fanki Dži”, ali nakon razvoda priznao je da ju je tukao tokom braka, ali “da to nije ništa strašno”.

“Dešavalo se da se dva ili tri puta da se potučemo, ali više puta je udarila ona mene, nego ja nju. Smatram da je to u braku normalna stvar i ne smatram to zlostavljanjem”, izjavio je Gagi prije nekoliko godina i šokirao domaću javnost.

Epitet nasilnika je ponovo dobio prošle godine kada je fizički nasrnuo na pjevačicu Sašku Karan, nakon čega je diskvalifikovan sa “Farme”.

“Farmeri, ovim pismom vas obaviještavamo da je Gagi u toku noći sjekirom razvaljivao vrata od izolacije u kojoj je bila Saška. Osim toga, gađao ju je letvom. Zbog navedenog smo donijeli odluku da Gagi bude diskvalifikovan”, saopštila je produkcija nakon što su Gagija izbacili iz rijalitija.

Nasilno ponašanje ponovo je pokazao i to van kamera, ali prema svojoj djevojci Mileni. On ju je sredinom prošle godine istukao u stanu u kojem su živjeli, zbog čega je u maju ove godine osuđen na tri godine uslovne kazne, a ukoliko počini ponovo isto krivično djelo završiće u zatvoru.

Međutim, jednom prilikom i sam Gagi je bio žrtva nasilja. Njega je, kako je rekao, pretukao Andrej Atijas, aktuelni muž njegove bivše žene Anabele.

“Ne mogu više da ćutim! Ljudi me zaustavljaju na ulici i pitaju da li sam dobro, a novinari me stalno zovu. Tačno je da smo se Anabelin muž i ja potukli! On je mene prvi napao, a ja sam se samo branio”, otkrio je Gagi 2013. godine i dodao:

“Andrej mi je prijetio da prestanem da blatim Anabelu u novinama, a ja je u usta nisam uzeo, jer ne želim javno da pričam o njoj. Ona ima svoj život, ja svoj, i završena priča. Ne mogu psihički više da izdržim”, žalio se Gagi Đogani tada.

Najveći šok za poštovaoce njegove muzike i cjelokupnu javnost bila je njegova ispovijest prošle godine u kojoj je priznao da se drogirao, ono što se godinama šuškalo u estradnim krugovima.

“Uzimao sam kokain, a umio sam da se nakljukam lijekovima svako jutro nakon noći u kojoj sam se predrogirao. Tada sam se baš osjećao jadno i bijedno. Samo su mi se suicidne misli motale po glavi”, ispričao je Gagi i nastavio:

“Razočarao sam sve svoje najbliže, karijeru sam upropastio, droga mi je uništila život”, priznao je denser. On je tada priznao i da je išao na odvikavanje od droge, a da su mu terapije pomogle da se izvuče iz pakla narkomanije.

On je sada svim srcem uz svoju stariju kćerku Lunu kada je svi napadaju, jer je i ona bila uz njega u najtežim trenucima i sve greške mu uvijek opraštala.

“Luni sam sve priznao prije sedam mjeseci. Sada je velika i znao sam da će me razumjeti. Ona mi je rekla da je sve predosjećala, ali da je čekala da joj sam kažem”, rekao je Gagi.

Gagi se tokom svih ovih godina boravka na domaćoj estradi često upuštao u sukobe sa svojim bratom Đoletom Đoganijem, kako privatno, tako i putem medija. Ipak Gagija je najviše ga zaboljelo kada je Đole prošle godine izjavio “da je psihički bolesnik”, po njegovom izbacivanje sa “Farme”. Tada se Gagi odrekao javno brata, koji mu je godinama pomogao finansijski i pomagao mu kada se borio sa porocima, ali su se poslije ponovo pomirili.

“Ja sam njemu pomogao kad se razveo od Sladje. Anabela i ja smo mu dali koliko treba da napravi karijeru. Nama je srce bilo puno. Mi nismo zli i bolesni kao on. Optužili su me da sam zlostavljao dijete od 11 godina, tri dana su me blatili. Za brata je rekao da sam psihički bolesnik, da pijem teške lijekove”, rekao je tada Gagi.

Zbog pogrešnog načina života Gagi je, kako je i sam priznao, upropastio karijeru, koju je pokušao da izvuče prije nekoliko godina tako što je, vjerovali ili ne, prosio putem društvenih mreža. Ostavio je broj svog žiro računa i zamolio pratioce da mu uplate po jedan euro kako bi snimio novi spot.

(Kurir)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI