Sve laži bivše ljubavnice i bivšeg muža!

Sada kada su navodno svo troje krenuli svojim putem, opet su počele da kolaju razne priče. Dok Luna suze roni svaki dan u Zadruzi prisjećajući se “divnih” momenata sa oženjenim pjevačem, Kija Kockar i Sloba s druge strane ne razgovaraju više i to zbog njegovih laži.

Da nešto nije u redu, može da se primjeti u kontradiktorinim izjava sa obje strane, tačnije i sa Lunine i sa Slobine.

Počećemo ispočetka, tačnije o događajima za koje su u posljednje vrijeme slagali ili su se tako upleli u mrežu tračeva da nisu ni svjesni kakav kontraprodukt prave.

Sloba Radanović pričao je do skoro kako su se on i Luna samo čuli pred njen ulazak u Zadrugu, onda je rekao ipak kako su se vidjeli kada je i Luna to ispričala, a onda se ispostavilo da su ipak pričali i posljednji dan u karantinu i to video pozivom. Sada govori kako su se viđali i ranije jer je dolazio kod nje po neke stvari i zato je eto bio kod nje.

Naime ova izjava uslijedila je kada je Kurir objavio paparaco fotografije na kojima se jasno vidi da Sloba izlazi iz Luninog stana, ali na slikama ne nosi ništa od “stvari” u rukama.

Možemo samo da se zapitamo i ako je već uzimao stvari, što nije uzeo i majice u kojima Luna spava, jer je opet izjavio kako su one ostale u džakovima u Zadruzi.

Kad smo stvari i uzimanj, davanja, treba da napomenomo da je Luna rekla kako je Slobi vratila sve stvari kada je posjetila Draginju u Zrenjaninu na rođendanu.

Dakle, zaključak, da li je Luna i Sloba nemaju dovoljan fond riječi da objasne šta se zaista desilo, pa samim tim sve djeluje kao ozbiljna mutljavina ili su zaista dva “lažova notorna”?

(Espreso)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI