Suzana Jovanović nakon hapšenja osobe koja ih je pokrala otkrila da li ga poznaju

Porodica Popović je prijatno iznenađenja hapšenjem osumnjičenog za pljačku njihove kuće početkom marta, a lijepu vijest saopštila im je policija.

Suzana Jovanović dan nakon hapšenja Vojislava Stojičića za Telegraf. rs otkriva da li porodica Popović poznaje sina pokojnog policijskog generala Radovana Stojičića Badže, te šta će biti sa nakitom koji im je ukraden.

– Ja nikad nisam vidjela tog čovjeka, niti sam ga poznavala. Nije niko od naših članova porodice – započela je priču Suzana, a kako je počinilac uhapšen, ona se nada da će ukradene stvari biti vraćene.

– Još je rano pričati o tome, oni sad zatvaraju slučaj, ide svjedočenje svjedoka, kako ide ta procedura po zakonu… Vidjećemo da li ima nešto od satova, od onoga što je ukradeno – objasnila je Jovanovićka.

– Mi smo bili na moru, Sale je prekinuo odmor i otišao je kod javnog tužioca da da izjavu, pa se vraća, a ja sam još uvjek u Opatiji – objasnila je Suzana.

– Prijatno smo iznenađeni zbog hapšenja, tako i treba da bude, drago nam je što su uspjeli da razriješe cijeli slučaj i da uhapse  onog ko je počinio pljačku. Vjerovali smo policiji, tako i treba da bude da se zakon poštuje i da se takve stvar više ne dešavaju, kamo sreće da više niko nikada ne bude p0okraden – iskrena je Jovanovićka.

Podsjetimo, kuća direktora Grand produkcije Saše Popoviča na Bežanijskoj kosi opljačkana je 8. marta 2018. godine.

(Telegraf)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI