Stojković: Bosanci su zasluženo prošli

Kandidati iz Bosne i Hercegovine dominirali su u 23. emisiji 12. sezone popularnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, koja se emitira na OBN-u.

U treći krug takmičenja direktno ih je prošlo osmero, od kojih su čak četvorica iz BiH. To su Anid Ćušić iz Mostara, Emrah Emšo iz Hadžića, Elmir Buljubašić iz Srebrenika te Faruk Pečenković iz Bihaća, dok je u baražu mjesto izborio i Semir Draganović iz Ključa.

Sedmočlani žiri

– Ovo je treća sezona u kojoj učestvujem. Najveća emocija su zadovoljstvo i ponos. Kad sam pogledao snimak emisije, iznenadio sam se koliko sam bio dobar. Jednostavno, velika je odgovornost da dobro odradim nastup i onda su očekivanja ogromna. Naravno, kako god da nastupim, nisam zadovoljan, jer uvijek može bolje – kazao nam je Emšo.

Dodao je da najviše truda ulaže u stajlig, a ima i svog stilistu Dejana Miličevića iz Beograda. Sva petorica talentiranih momaka iz naše zemlje oduševila su sedmočlani žiri, koji je za njih imao samo riječi hvale i poneki savjet.

Jedan od njih je i Dragan Stojković Bosanac, koji je često dok su takmičari izvodili numere dizao ruke uzrak kao znak uživanja.

(Avaz)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI