Stigao novi estradni duet: Mujče Durić i Zlata Avdić publici poklonili hit “Bez tebe nikako” (VIDEO)

Poznati pjevač Mujče Durić zajedno sa kolegicom Zlatom Avdić obradovao je publiku novom duetskom pjesmom koja je u samom startu dobila pozitivne kritike javnosti. Mnogi kažu da su upravo od ovo dvoje vrsnih interpretatora i očekivali veliki hit.
Pjesma nosi naziv “Bez tebe nikako”, i već će vas na prve taktove jednostavno osvojiti.

-Tekst za našu duetsku pjesmu je pisao moj drug i jedan od najjačih tekstopisaca u regionu Džemo Smajlović, muzika je djelo čovjeka koji je prava institucija na estradi, veliko ime na estradnoj sceni i istinski je stao uz mene, a to je Fazlija, koji je ujedno otpjevao i prateći vokal. Mix mastering smo radili u studiju “Džero” u Beogradu, a za aranžman je bio zadužen Sejko Pašovski koji je odsvirao klavijature dok je saz gitare svirao Nermin Nerko (studio NM), rekao je za estradnjake Mujče Durić.

Na naše pitanje kako je došlo do dueta sa Zlatom Avdić pjevač nije krio oduševljenje svojom kolegicom za koju ima samo riječi hvale.
-Sa Zlatom se dugo poznajem i siguran sam da je jedan od najjačih žeskih vokala. Ona je izuzetna kolegica, profesionalac u poslu, dobar čovjek i mnogo je cijenim i poštujem. Mislim da smo pjesmom postigli pun pogodak.

Mujče se zahvalio posebno kolegici Zlati koja je kako kaže vjerovala u njegove kvalitete, kompletnoj ekipi koja je radila na realizaciji dueta, kao i gospodinu Juki koji je svojim dobrim savjetima učinio mnogo za njega.

Prepuštamo vas duetskoj pjesmi “Bez tebe nikako” koja će sigurno postati veliki hit i rado ćete je slušati i uživati uz Mujčeta Durića i Zlatu Avdić.

(Estradnjaci)

 

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI