Stigao lamborghinijem i dokazao ko je najplaćeniji i najtraženiji pjevač u Americi: Denis Rapkić kao rođendanski poklon elitnoj porodici na Floridi (VIDEO)

Pjevač Denis Rapkić jedan je od rijetkih koji je imao privilegiju nastupati sa najboljima na estradnoj sceni. Poznat po tome što uvijek napravi najbolje provode gdje god gostuje i upravo zbog toga je jedan od najtraženijih pjevača u Americi.
Saznajemo iz pouzdanih izvora da je Denis dobio nesvakidašnju ponudu koju je naravno sa oduševljenjem prihvatio jer ga je jednom rječju oduševila. Naime, specijalno povodom rođendana pozvan je da bude baš on “rođendanski poklon” jednoj elitnoj porodici na Floridi, pa je i sada potvrdio činjenicu da je jedan od najtraženijih ali i najplaćenijih izvođača u Americi. Denis je za ovaj događaj u svoj džep bez bakšiša stavio 5000 dolara, ali sve to i opravdao jer se na zabavi nije štedio. Kao i uvijek dao je sve od sebe da to bude nezaboravan rođendanski poklon što možete vidjeti kratko i u videu ispod teksta.

To nije sve, jer je ovaj pjevač za vikend koji je proveo na Floridi od ove porodice dobio i Lamborghinija s kojim je stigao na proslavu.  (Estradnjaci)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI