SEVERINA I IGOR SE RAZVODE?!

– Jovana i Željko Joksmiović bili su pozvani da dođu na slavu kod Kebe sa njihovim kumom i menadžerom Banetom Obradovićem. Oni su bili na njihovoj svadbi. Međutim, kada je Severina čula za to, napravila je haos.
Zaprijetila je da će izvrijeđati voditeljicu u lice pred svim gostima i otići u Zagreb. Nju je, naime, iznerviralo to što je jednom prilikom Jovana u svojoj emisiji jednoj novinarki postavila pitanja o Severini kao majci.

Jovana je profesionalno radila svoj posao, ali Severina se našla uvrijeđena i niko nije mogao da joj dokaže da voditeljica nije imala zlu namjeru – otkriva izvor i dodaje da je Keba ispao kolateralna šteta.

– Keba je odmah pozvao Baneta i zamolio ga da ne dovodi Joksimoviće. Našao se u nebranom grožđu, ali morao je da stane na snahinu stranu. I pored toga, Severina nije bila zadovoljna. Pokupila je svoje stvari i vratila se u Zagreb.

Međutim, obećala je da će doći na koncert, ali ispalila Kebu – kaže izvor, prema čijim navodima je Severina trebala da otpjeva pjesmu “Virujen u te” i “Ja samo pjevam, ja samo sviram”, a potom i nekoliko numera u duetu sa svekrom, a da niko nije računao na njen izostanak, govori i to što je na vratima garderobe pisalo “Severina”!
– Seve je trebalo da nastupi kao prva gošća, nakon što Keba izvede 27. numeru. Bukvalno do tog trenutka niko nije znao da neće doći, jer ona najavila da će stići baš pred nastup. Tu je bio i suprug Igor, koji ju je čekao, a ona mu je tek oko 22 sata javila da ne dolazi.

Bio je šokiran i on, i Keba, i organizatori. Pored toga što je povrijedila cijelu porodicu, ona se ponijela krajnje neprofesionalno jer je ovo prvi put da neko nekoga ispali za koncert. Uslijedio je afterparti, na kom su se okupili brojni gosti kako bi proslavili uspjeh. Čak je jedna rođaka Kojića u jednom momentu prokomentarisala naglas: “Igoru je jedan brak ko nijedan” – kaže sagovornik i zaključuje da je Severina očigledno ovim postupkom poslala Igoru signal da je njihov brak gotov.

– I ranije su imali nesuglasice, ali je Severina poštovala Igorovu porodicu, međutim, sada je skoro izvjesno da je kraj i da je ona zapravo tražila povod da okonča brak. A da Kebi nije bilo lako, pokazuje to što je na koncertu zaplakao. Sudeći po razvoju događaja, teško da su to bile suze radosnice.

Severinin menadžer Tomislav Petrović nije se javljao na telefon, kao ni Jovana Joksimović.

(Informer)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI