Sanela Adžemović predstavila novu pjesmu i spot “Znam te odlično”: Slušala sam svoje srce i snimila pjesmu u kojoj će se pronaći sve djevojke i žene (VIDEO)

Pravo osvježenje na estradu donijela je pjevačica Sanela Adžemović i to svojom prvom pjesmom u karijeri “Znam te odlično” od koje očekuje puno. Kako kaže svoj prvenac želi predstaviti na pravi način, uz najbolje saradnike i medije koji će promovisati ovaj singl, zato je odabrala i naš portal.




-Za tekst pjesme bio je zadužen Džemo Smajlović, dok je muziku uradio provjereni hitmejker Kenan Fejzić Ćina. Aranžman je djelo ponovo Ćine i Sapka Krivalića koji je odsvirao i klavijature. U ovoj ekipi su još Aldin Zile Otuzbir koji je bio zadužen za improvizaciju, a Mensura Bajraktarević otpjevala prateće vokale, rekla nam je Sanela.

Unutrašnji osjećaj je nešto što čovjeka rijetko kada iznevjeri, zato je ova pjevačica poslušala svoj instinkt i smatra da je uradila najbolje u odabiru svoje prve pjesme.

-Bilo je više planova, ali sam se ipak odlučila da sve bude spontano kada je u pitanju snimanje moje prve pjesme. Ipak taj unutrašnji osjećaj u sebi slušam pažljivo, jer to je moje i to sam ja.

Šta je to što je Sanelu Adžemović “kupilo” u singlu “Znam te odlično”?

-Kada sam došla kod Ćine u studio ponudio mi je više tekstova i vjerujte prvi koji sam pročitala bio je “Znam te odlično” i odmah sam “na prvu” rekla “to je to”. Jednostavno sam se u pjesmi pronašla odmah i nadam se da će se mnoge djevojke i žene isto tako pronaći.

Numera je dobila i svoju ekranizaciju i priču kroz spot koji je snimila u Villachu u Austriji i na starogradskoj kuli Landskron. Produkciju spota potpisuje Aleksandar Šapić Šapa – AS Šapić.




Sanelu sve vrijeme njenog bavljenja muzikom podržavaju od srca njeni najbliži na koje je veoma ponosna.

-To su kratko i jasno moje dvije najbolje prijateljice, to su moje dvije kćerke moja najveća podrška u životu, moj ponos.

Nama je zadovoljstvo predstaviti pjesmu koja će vam brzo ući u uši i koju ćete pjevušiti u narednom periodu do Saneline slijedeće pjesme koju već ima u planu.

(Estradnjaci)

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI