Spekuliše se da se Dara Bubamara pomirila sa bivšim mužem, evo istine

Dara Bubamara je otkrila da je veoma sklona promjenama imidža, ali je iznijela i detalje iz privatnog života.

“Kod mene je sve spontano, došla sam iz Dubaija i rekla “E mogla bih sad malo da se ošišam”. Ljudima se to dopalo. To će trajati možda dvadesetak dana. Nekad sama sebe ne mogu da podnesem koliko imam energije. Volim promjene”, rekla je pjevačica.
U medijima se već dugo spekuliše da se Bubamara pomirila sa svojim bivšim suprugom, sa kojim ima i sina, a pjevačica je otkrila pred premijernim kamerama da li u tim glasinama ima istine.

“Ljudima u Srbiji nije jasan takav odnos, da te neko sa kim nisi godinama drži kao malo vode na dlanu. Mene Milan stvarno voli, poštuje i cijeni. To je možda ljudima u Srbiji nevjerovatno, ali izgleda da sam to zaslužila, izgleda da sam dobar čovjek. On meni puno pomaže, imam veliku podršku od njega, nije tu samo bitno materijalno. Mi ćemo cijeli život biti zajedno u smislu da nikad nećemo biti razdvojeni jer imamo predivnog sina, jako lijepo funkcionišemo, mi smo najbolji prijatelji”, navela je Dara.

Pjevačica je istakla i da trenutno ne postoji nijedan muškarac koji možda da skrene njenu pažnju, s obzirom na to da je za jači spol u potpunosti nedostupna.

“Muškarci više ne mogu da dođu do mene, jer ja pjevam, snimam, imam obaveze oko Koste, jednostavno ne mogu da dođu do mene. Kosta ima deset godina, on je prepametan, sretna sam što imam takvog sina. Volim što je naslijedio od svega po malo, možda ne bih voljela da je sve naslijedio od mene”, zaključila je Bubamara.

(Kurir)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI