happy new year 2018

SONJA ACI PORUČILA NEŠTO ŠTO MU SE NEĆE DOPASTI!

Aca Lukas je iznenadio sve izjavom u kojoj je otkrio sve o svom trenutnom emotivnom životu. U ekskluzivnom intervjuu za “Blic” osvrnuo se na sve aspekte odnosa sa Sonjom.

– Sonja i ja smo se složili da nema pomirenja, a nema ni muljanja, niko nije ljut. A ko pati, a ko je sretan? Ja patim, naravno. Da li ona pati, ne znam. Sve u životu što čovjek napravi izobliči se- napomenuo je Lukas.

Prošlo je samo nešto manje od 24 sata i njegova i dalje zakonita supruga je objavila fotografiju. Jednu od onih reklo bi se običnih sa ljetovanja. A poruka koja uz nju ide, na prvi pogled, obična. Međutim, možda sa sobom nosi i neku pouku- između redova?

“Nikad ne možeš izreći toliko mudrosti koliko možeš da prećutiš gluposti”, napisala je Sonja uz objavljenu fotografiju. Ipak, ostaje na nivou nagađanja da li je ovim htjela nešto da poruči ili je to samo još jedan od citata koji joj se učinio zanimljivim.

U intervjuu Lukas se osvrnuo i na odnos sa Sonjom rekavši da do pomirenja sa njom neće doći, ali da su još u bračnoj zajednici. O svom privatnom životu nije više želio da priča a ljubavni mnogougao čiji su akteri Sonja, on, Branislava, Ana Sević i Darko Lazić prokomentarisao je u svom stilu.

– Ova saga se završava zato što sam ja Aca Lukas, a ostali su od Lukasa supruga, drug itd., i istina je ona koju ja kažem. Svim učesnicima ove španske serije želim sve najbolje, da se rastanemo u miru i da pređemo na neke druge serije i filmove. Nek je sa srećom svima, a posebno mojoj supruzi, djeci, a i meni, hvala bogu- završio je Lukas.

(Pulsonline)

KOMENTARI