ŠOK INTERVJU SA LJUBOM PANTOVIĆ

Ljuba Pantović kaže da je u životu sve sama sebi kupila, pa tako i silikonske grudi, na koje je dala 20.000 eura! Kik-bokserka u intervjuu za Hit otkriva sve tajne iz svoje burne prošlosti, otvoreno priča o turbulentnom odnosu sa kćerkom Aleksandrom Subotić i nastavlja rat sa bivšim mužem Karađorđem Subotićem


Sa Karađorđem ti život nije bio nimalo lak…

– Mnogo toga lošeg je on meni uradio. Tri puta sam mu spasila život, upadala zbog njega u probleme, a nikada nisam dobila poštovanje sa njegove strane. Tri puta je fizički nasrtao na mene, pa sam ga treći put, 2000. godine, prijavila policiji i napustila. Nije mogao da me prebije, jer ja uvijek pružam otpor, pa me je gurnuo niz stepenice sa djecom u rukama. Aleksandra je imala četiri, a moja druga kćerka Goga dvije godine. Djeca nisu pala, jer sam ih ja izdigla rukama. Zbog toga što sam ga prijavila policiji išao je okolo i prozivao me da sam cinkaroš i smrad, jer je zbog mene morao na suđenja.

Da li si imala strah da te ne ubiju zbog njega, ipak se on bavio kriminalom?

– Plašila sam se da se djeci i meni nešto ne dogodi, pa nisam izlazila nigdje. Nisam imala ni prijatelje ni drugarice, jer me je bilo sramota mog načina života. Stalno smo morali da se krijemo po iznajmljenim kućama.

Koju strašnu scenu i danas pamtiš iz perioda dok si živjela sa Karađorđem?

– Kada su pucali na nas dvoje u centru grada. Bili smo zajedno, on je bio cijeli izrešetan, a mene nijedan metak nije pogodio. Tako upucanog i krvavog sam ga premjestila na suvozačevo mjesto, ja sam sjela za volan, odvezla ga kući, liječila i izliječila.

Što ga nisi odvezla u bolnicu?

– Zato što nije smio da ide kod ljekara. On i danas ima dosta metaka u tijelu.
Zašto si poslije prve takve strašne scene ostala sa njim?

– Voljela sam ga. Mi žene smo debili kada volimo. Retardi koji će rizikovati život samo da se nešto ne dogodi djevojčici koja se zove naš muž. I psihički me je maltretirao. Poslije svega što sam učinila za njega smetalo mu je što sam kupila ovu, a ne onu paštetu. Njegovi drugari su takođe bili bezobrazni prema meni, jednog sam čak izbacila iz kuće.

Da li su te njegovi drugari muvali?

– Više su me čudno gledali. Za njih sam uvijek bila alapača, glupača koja laže, izmišlja… Smetala sam im, jer sam uvijek kvarila njihove planove. Nisam dozvoljavala da oni izvuku svoju guzicu, a drugi da naje*e umjesto njih. Upozoravala sam Karađorđa šta će da se desi, ali on je uvijek stajao na njihovu stranu, nikada na moju. Zato je počeo da mi se gadi i prestala sam da ga volim.

Dugo nisi pričala sa kćerkom Aleksandrom. Zašto?

– Bila sam ljuta na nju zbog gluposti koje je pravila i načina ponašanja. Nije htjela da me sluša. Za početak, nije htjela ni da se obuče kako treba. Nije išla u školu, jednostavno se nije ponašala onako kako djeca trebaju da se ponašaju. To mi je smetalo, pa sam prekinula svaki kontakt sa njom ne bi li se ona dozvala pameti. Ali moji ljudi su bili oko nje, kontrolisala sam je. To što ne pričam sa njom, ne znači da me ne zanima.

Srba Subotić je rekao da ste ti i njegov brat Karađorđe krivi za Aleksandrino loše ponašanje, da ste je ispustili…

– On je Smrda, a ne Srba. Činjenica je da smo krivi, ali nismo mi nju ispustili, već je problem nastao onda kada je Karađorđe počeo meni da se sveti preko djece. Bila sam glupača, koja nije htjela da bude zla žena, pa je puštala djecu da viđaju oca za vikend. Onog momenta kada sam ih pustila, one su se vraćale sa pričama da sam ja pušačica ku*ca i da je mene je*ao cijeli Beograd, da su svi moji drugari moji je*ači, da sam ja ološ… On je punio glavu djeci, a sada to radi i sa unukom Magdalenom.

Kako te je još minirao?
– Kažem kćerkama da ne mogu napolju da budu do ponoći, a on u inat meni, kaže da mogu. Činio im je medvjeđu uslugu. Pa Aleksandri je nudio da joj kupi diplomu. Rekao je: “Ne moraš da ideš u školu, to ova džangrizava babuskera hoće od sebe da pravi tebe.” On je ratovao sa mnom preko njih. Čak je otišao toliko daleko da je pričao da sam htjela Aleksandru da odvedem u prostituciju.

U rijalitiju si najviše sukoba imala sa Stanijom. Zašto?

– Jer je ona ljubomorna na mene i sve lijepe djevojke u rijalitiju. Ne znam zašto je toliko nesigurna u sebe. Sujetna je i zla. Pregazile su je godine, bez šminke izgleda katastrofalno loše. Ono je horor film. Ne kapiram što se ne sredi kada ima pare. Nju ubija što je takva. Budi se podbuhla, otečena, zgužvana. Do 19 sati uveče drži naočare za sunce na očima, a skida ih tek kada se našminka.

Rekla si da se bavi prostitucijom. Imaš li dokaze za to?

– Čula sam za nju da se prodaje za pare, a znam i sa kim. Bude li dirala mene i moju porodicu, sve ću iznijeti u javnost.

Je l’ i ona tzv. jahting djevojka?

– Ona je kamion djevojka, a ne jahta.

Hoćeš da kažeš da ne košta mnogo?

– To što sam ja čula je za mene smješna cifra. Ali neću otkrivati ništa dok me ne dira. Ako krene na mene, sve ću reći. Znam ja sa kim se ona vucarala.

Da li si ti dobijala nepristojne ponude?

– O da, u svakoj trećoj poruci dobijem sliku muškog spolnog organa. Dobijam i ponude da imam seks za pare.

Koliko ti nude?

– Po nekoliko hiljada eura. Ja se sa njima sprdam, pa napišem: “Alo, bre, klošaru, pa neću ja za 5.000 eura ni da ustajem iz kreveta”, a on poveća cifru na 7.000 eura. Jedan mi je napisao: “Sram da te bude, tebi to malo para.” Umirem od smjeha sa njima. Nudili su mi i 10.000 eura. Oni liječe komplekse, misle da mogu sve da kupe. E pa ne može. Još provjerim i vidim da mi stvarno piše ta osoba koja nudi novac, profil ne bude lažan. Dođe mi da im napišem: “Kupi mi kuću u centru Beograda.” Tada bih dobila blagoslov i od roditelja i od prijatelja. Šalim se, naravno!

(Informer)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI