ŠOK: Edo ima još jedno dijete!

Edo se baš zapetljao u sopstvene laži, ali polako se otkriva istina o njegovom životu, koja će dotući Draganu Mitar. Po ulasku u rijaliti on je Dragani rekao da je podnio papire za razvod, ali poslije se ispostavilo da je to učinila njegova žena Zilha.
Ali, ima i nešto gore. Kako piše Svet GOSSIP, Edo ima još jedno dijete sa dugogodišnjom ljubavnicom, a da Zilha o tome nije imala pojma.
– Edo je pararelno bio sa tom djevojkom dok je bio u braku sa Zilhom, priča se da imaju i zajedničko dijete. On njoj daje veliki novac i izdržava je, a ona šuti. Sa Zilhom nikad nije htio da se razvodi, prvenstveno zbog finansija, jer ima dosta imovine koju je stekao otkada je s njom u braku i morao bi to da dijeli sa njom i da joj još plaća veliku alimentaciju. On je vrlo proračunat čovjek, a plus, Zilha je bila dobra žena i brižna majka i nije mu smetala. Dragani je obećavao da će se razvesti samo da bi je smirio kad ova počne da histeriše. Ta djevojka s kojom je imao paralelan život i dalje je u priči. Njoj Zilha ne smeta jer od Eda dobija pare, pa joj nije problem ni da prihvati i Draganu, sve dok izdržava nju i dijete ona šuti. Edo se baš zbunio se kada mu je Zorica Marković pomenula da poznaje njegovu djevojku iz Novog Pazara, a nedavno se ponovo pokrenula ta tema. On se izgubi, odmah počne da se smije i da odgovara ironično, jer shvata da se skroz upetljao. Nije očekivao da će ovoliko mulja izaći na površinu inače nikad ne bi ušao u rijaliti – kaže dobro obaviješten izvor za Svet GOSSIP i dodaje:

– Ne mogu da vjerujem s koje planete su ovi pali. Samo lažu, mažu. Rekla sam mu da ja znam za tri, mimo Dragane i njegovog braka. Za dvije sam sigurna, ali sad mi je najsumnjivija ta iz Novog Pazara. Bila je redovno gost u mojim restoranima. Ona mi je rekla i kako se zove i rekla mi je da je bila sa ovim gospodinom – otkrila je Zorica Marković.
Česti napadi na Draganu zbog njene prošlosti, izazvani su upravo njegovim strahom da ne bude provaljen, tvrdi izvor za Svet GOSSIP :
– Kada su Edisa pitali da li je planirao Dragani otkrije da ima još jednu djevojku sa kojom je duže nego sa njom, on je ironično odgovorio.
“Mislio sam da joj saopštim kad izađemo jer nije ovdje ni mjesto ni vrijeme da pričamo o tome. Da je živa i zdrava i ona. Ja sam oduševljen. Ako postoji nek se javi” rekao je Edo, svjestan činjenice da će ta djevojka mnogo izgubiti ako se javno oglasi. Draganu stalno napada za neke bivše momke i pravi joj scene, jer želi da spere svoju krivicu. Njegova žena Zilha je divna porodična žena koja je bila spremna da oprosti Edu prevaru sa Draganom uprkos što je na meti čitavog grada zbog muža i rijalitija. Ona radi ozbiljan posao, u opštini, kao ekonomista, i stara se o troje djece.

Edo je priznao da su mu djeca na prvom mjestu, a da ženu nikad nije problem zamijeniti:
– Djeca su mi uvijek na pravom mjestu, a ženu sam zamijenio za ženu. Prestala je ljubav, razišao sam se od žene, došla je druga, ona se nije umiješala u brak, ali je bila tu. Dragana mi je stalno davala mogućnost odabira. Ja ni u braku nisam bio ljubomoran, supruga jeste. Zilha je bila nenormalno ljubomorna, anikad nisam davao povoda. Nema potrebe stvarno. Ako ću nešto da radim uradiću iza ćoška i nećeš me ni vidjeti.

(Svet)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI