SNIMILI SU NAJVEĆI HIT: Đulović otkrio da više nije u kontaktu sa kolegicom!

Na jednoj šljunkari na obali Dunava u Novom Sadu, sreli smo Emira Đulovića. Ovaj folk pjevač je na ovoj lokaciji snimao kadrove za svoju novu pjesmu koja nosi naziv “Džipsi dens”. Ovu numeru, popularni pjevač je snimio sa kolegicama iz grupe “Dr Folk”. Interesantno je da je članica ovog sastava i atraktivna pjevačica Marija Nikodijević, koja je i vezu sa i dalje zakonitim suprugom folkerke Andreane Čekić.
Mi smo pitali Đulovića da li mu je bilo možda problematično da snima pjesmu sa Marijom, s obzirom na to da mu je veliki uspjeh u karijeri napravila duetska pjesma “Cipele”, koju je snimio sa Čekićkom.

– Pa, mislim da to nema nikakve veze. One su stilski različite. Uopšte ne liče ni pjesme jedna na drugu. Mislim da smo se dobro uklopili. Grupa “Dr Folk” je jako zanimljiva, imaju moju maksimalnu podršku i drago mi je što smo zajedno snimili ovu novu pjesmu. Isti nam je producent, saradnici su isti, ista je ekipa, tako da mi je drago da sam ja dio ovog projekta – odgovorio je Emir za naš portal.

Do nas je došla jedna informacija, koju smo željeli direktno da provjerimo od Emira, a to je da mu Andreana nije čestitala na uspjehu pjesme “Svadba”, koju je snimio sa Radom Manojlović.
– Istina je da mi nije čestitala, niti mi je poslala poruku, ali ja se ne zanimam takvim stvarima. Ne pogađaju me takve stvari. Ko hoće – hvala mu, ko neće – njihov izbor. Najbolje je pitati te osobe zašto su tako odlučile – rekao nam je Emir.

A da li si uopšte više u komunikaciji sa Andrenom?

– Ne, nisam. Imali smo turneju u Americi i od toga se više ne čujemo. Nije više kao prije, ali ne isključujem mogućnost da ćemo u budućnosti ponovo nastupati zajedno ili da ćemo se sresti možda na nekim snimanjima – rekao nam je Ermi na kraju ovog razgovora.

(Espreso)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI