Snežana Đurišić ostavila ginekologa!

Snežana Đurišić uživala je tri godine u ljubavi sa ginekologom Vanjom Miloševićem, ali je veza završena skandaloznom svađom i to na proslavi kod zajedničkih prijatelja.Pjevačicin prijatelj otkrio je za list “Alo” da je ginekolog uvrijedio Snežanu u javnosti preko čega ona nikako nije mogla da pređe.

“Nedavno su Snežana i Vladimir otišli na proslavu kod jednog od vodećih ljudi Granda. Odlučili su da zaborave na sve nesuglasice koje su imali u posljednje vrijeme i lijepo se provedu, pa su na slavlje stigli nasmijani i raspoloženi. Ipak, i u prvih sat vremena bilo je jasno da par ne funkcioniše kao prije i da malo-malo pa provociraju jedno drugo neslanim šalama”, ispričao je za “Alo” neimenovani izvor.

Sitne provokacije pretvorile su se ozbiljnu svađu na javnom mjestu.

“Iako se njihovo prepucavanje u društvu prihvatalo kao šala, Snežani nije prijalo kako se Vladimir ponaša. To mu je jasno stavljala do znaja pogledima, ali on nije prestajao.”

Haos nastaje u trenutku kad je ginekolog počeo pjevačici da prigovara o tome kako je vaspitala sina.

“Ne samo što ju je prozivao pred svima, već ju je, između redova, nazvao lošom majkom. Pričao je da su loša djeca produkt loših roditelja, a onda je rekao i to da Snežana previše pruža sinu koji ne mari za nju i da zna da bi mu ona oprostila čak i da ubije čovjeka”, do detalja priča neimenovani izvor.
Pjevačica je, bijesna, ubrzo napustila proslavu, a kad je “ohladila glavu”, riješila da “da nogu” dojučerašnjem dečku.

“Iako je Vanja potrčao za Snežanom, ona nije željela da se vraća kući sa njim. Pozvala je taksi i vidjelo se da je među njima gotovo. Snežana više ne želi ni da čuje za njega. Čini se da je ovog puta među njima stvarno kraj!”, kaže prijatelj. Pjevačica nije potvrdila navode lista “Alo”.

(Mondo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI