Snežana Babić Sneki otkrila tajnu svog mladalačkog izgleda!

Snežana Babić Sneki važila je za jednu od najpoželjnijih pjevačica devedesetih godina.
Iako sada gazi šestu deceniju, Sneki je i dalje veoma poželjna i atraktivna, a izgledom može da parira mnogo mlađim ženama.

View this post on Instagram

#avioniavioni😉 #❤❤❤❤

A post shared by Snezana Babic Sneki_official (@snezanababicsneki) on

Pjevačica za koju kažu da ima najbolje noge na estradi okriva da je vedar duh “krivac” za njen mladalački izgled.


– Tajna mog izgleda je u vedrom duhu, u energiji kojom zračite i u tome kako nosite svoje tijelo. Volim svoj posao i može da mi se desi neka situacija koja je neprijatna, ali kada ja u tom trenutku vidim kolege, kamere, studio i pjesmu, ja zaboravim na sve i ne dozvolim da to utiče na mene – kaže Sneki, pa otkriva kako se hrani i vježba da bi održavala tijelo u dobroj formi.

– Gurman sam, volim da jedem i vodim se time da u odnosu na to koliko ste aktivni morate i da pojedete. Stalno vježbam, imam svoj program. Ne koristim sprave i tegove, moje opterećenje je isključivo moje tijelo. Postoje vježbe gdje možete sa jednom stranom tijela da opteretite drugu i to vam je dovoljno. Ne volim ništa što je prenabildovano, sve volim proporcionalno i normalno, da sve bude skladno. Ako imate genetsku predispoziciju, to nije nimalo teško – kaže pjevačica.

Snežana rijetko odlazi kod kozmetičara, jer joj je umjerenost na prvom mjestu.
– Posjetim kozmetičara s vremena na vrijeme, ne volim da preterujem ni u čemu. Imam svoj način njegovanja lica i dekoltea, jer su to dijelovi tijela jako važni za ženu. Treba obratiti pažnju na korištenje prirodnih maski za lice. Naravno, postoje i mezoterapije, koje možete ponekad uraditi. Jako su bitni vitamini D, B i C i njih treba uvrstiti u ishranu, jer su blagotvorni za kožu i opšte zdravlje organizma – zaključuje Babićeva.

(Srbijadanas)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI