Sloba otkrio da li ima djevojku, pa priznao zašto nije želio susret sa Lunom!

Ljubavni trougao između Lune Đogani, Kristine Kockar i Slobodana Radanovića i dalje izaziva veliku pometnju u javnosti, a mlada blogerka je kao učesnica u novoj sezoni najgledanijeg rijalitija još pod utiscima zbog cjelokupne situacije koja joj je, prema njenim riječima, promjenila život iz korjena.

Iako je na Luninu i Slobinu vezu stavljena tačka odmah nakon što su napustili Zadrugu, Đoganijeva ne krije da još gaji osjećanja prema njemu i da joj je teško da preboli raskid. Kako je u razgovorima sa svojim cimerima često isticala da Radanović nije bio iskren po pitanju njegovih izjava vezanih za nju, blogerka je priznala da je Kristina Kockar ipak bila u pravu za sve što je o svom bivšem suprugu rekla.

Slobodan je samo za portal Pink.rs prokomentarisao ove navode, pa je ispričao i kako je došlo do susreta prije nego što je ušla u rijaliti.

– Sad neka se njih dvije sprijatelje, slobodno… Ja sam rekao da smo se mi vidjeli, ona je inicirala to viđanje, a ne ja. Ja nju nisam smarao, ja sam joj objasnio gdje da se nađemo. Ona je bila sa drugaricom prije nego što je ušla i to je to. A te gluposti da sam ja nju smarao, nigdje veze. Ja nisam to tražio, jer sam znao da će joj biti još teže – rekao je Radanović, koji je bio vidno iznerviran.

Poznato je da je pjevač u prethodnoj sezoni proveo skoro deset mjeseci sa njom, a sada kada ima priliku da je posmatra iz drugog ugla i nije imao pohvale na njen račun. Pošto je Luna prijetila da će iznijeti sav prljav veš o njemu čim joj je neko od ukućana prenio da je on uplovio u vezu sa novom djevojkom, Sloba je ovom prilikom otkrio pravu istinu.

– Mislim da previše lično shvata neke stvari, upala je u tu kolotečinu, a to može da joj donese samo loše. Neka iznese sav prljav veš, slobodno. Mada, ja više volim kad ga iznosim sam. Gledao sam kad su joj prenijeli da imam djevojku i ona je u to, naravno, povjerovala, ali nemam je – rekao je Sloba.

(Pulsonline)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI