Slađa Alegro otkrila koju traumu vuče iz djetinjstva?

Jedan od najljepših vokala na ovim prostorima pripada upravo Slađi Vujičić poznatijoj kao Slađa Alegro. Nakon duge borbe za potomstvo ona će se ovog ljeta ostvariti u ulozi majke, a sada se i sama prisjetila svog djetinjstva i otkrila koji strah ni danas nije uspjela da iskorijeni.

Joj, strah od vode. Imam traumu još iz djetinjstva i vučem je i danas. Na moru ćete me vidjeti da se cvarim na plaži, a da u vodu uđem dva puta ili nijednom. Nažalost, nikad se toga nisam riješila – rekla je Slađa.

Ona se uveliko priprema za ulogu majke i priznaje da u djetinsjtvu ona i njena porodica nisu imali sve, ali da su živjeli divno.

Djetinjstvo mi je bilo divno. Iskreno, imala sam divnu porodicu, sestru koju i dan-danas volim i kao sestru i kao svog najboljeg prijatelja. Nismo imali puno, ali smo imali sve. Prijatelje iz djetinjstva čuvam i dan-danas, a i oni mene. Najdraži dio mog odrastanja su odlasci na selo sa babom i dedom, svake godine sam jedva čekala i ljetnji i zimski raspust. I dan-danas sa suzama u očima i sjetom sjetim se tog doba. Bavljenje folklorom je takođe jedan nezaboravni dio mog života – jasna je bila Slađa.

Pink.rs

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI