SKANDALOZNO! TIFINA LJUBAVNICA RASKINULA VEZU I SVE OBJAVILA JAVNO: TIFA: “SAMO SE TI VRATI DA MI RODIŠ BEBU”

Mladen Vojičić Tifa uspješno je krio svoju trogodišnju ljubavnu vezu sa Andreom Babalon iz Sarajeva, sa kojom je izvjesno vrijeme i živio, ali je ona odlučila da stavi tačku na tu vezu i to, ovog puta, javno.

Sudeći po prepisci, koju je objavila na svom Facebook profilu, do definitivnog kraja veze, došlo je nakon premijere filma o njemu, nakon što je Andrea došla do informacije, ali i fotografije da je na premijeri bila i njegova supruga Ljiljana.

Tifa joj se (u porukama op.a) najprije pravda ‘da je iako je bila, nije vidio’, a nakon što mu Andrea priloži fotografiju na kojoj je pored supruge, Tifa joj odgovara uz emotikone gromoglasnog smijeha ‘kako razmišlja da tu fotografiju uveća, uokviri i stavi na zid’.

U daljoj prepisci Tifa Andreu, sa kojom je u vezi oko tri godine, uvjerava kako je ‘voli najviše na svijetu, kako će sve riješiti, samo da se ona vrati i da mu rodi bebu’.

Andrea je, očito, odlučila da završi svoju vezu sa Tifom i to baš na ovakav način – da ga javno izbruka.
Ona je, inače rođena Sarajka, ali se nedavno preselila u Londoon, odakle je i objavila ovu prepisku sa svojim, sad već bivšim emotivnim partnerom.
Tifa se, povodom ovih njenih objava još nije oglašavao.
Izgleda da naše zvijezde čim se presele u Beograd “padaju”.
Senzacija.ba
Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI