SKANDAL U SAMOPOSLUZI ZBOG JELENE KOSTOV!

Poznata pjevačica Jelena Kostov doživjela je neprijatnost u jednom supermarketu.

Jedna gospođa nije htjela da je pusti preko reda i to u redu namijenjenom za one sa malom djecom i trudnice, pa se pjevačica nije libila da joj održi predavanje na temu bontona.

– Ona je redovno čekala u redu, ali  se njen sin Milija unervozio i krenuo je da plače zbog čega je pjevačica zamolila da ode na početak reda, ali se jedna gospođa pobunila i tada je nastao haos – priča za “Scenu” izvor blizak pjevačici i dodaje:

– Jelena je tada pobjesnila i počela da se svađa sa tom gospođom. Poručila joj je da je neuviđajna prema ženi sa malim djetetom, kao i to da ona ima puno pravo da stane ispred svih, jer je kasa na koju se uputila namijenjena baš njoj. Svađale su se nekoliko minuta, ali pjevačici su prodavci ipak omogućili da završi kupovinu prije drugih – završava naš izvor. Jelena Kostov je potvrdila naša saznanja.

Ja zaista nikada ne tražim da mi se nešto završi preko reda ni u prodavnici, ni u pošti, ni kod ljekara zato što sam poznata, ali da neko nema obzira prema ženi sa malim djetetom, to je strašno. Naravno da sam burno reagovala – poručila je kratko Jelena za naš magazin.

(Pulsonline)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI