Siniša Kulić uplašen za zdravlje svoje kćerke, ispričao sve o aferi “10.000 eura”

Još otkada je Miljana Kulić otkrila da je ponovo trudna njena porodica nema mira. Marija svakodnevno pokušava da je ubijedi da je trudnoća za nju loša kao i da bi trebalo da je prekine, a Miljanin otac Siniša se oglasio za medije i okarakterisao Zolu kao “potpunu ljenčugu”.
– Ukoliko moja kćerka bude odlučila da prekine trudnoću, podržaću njenu odluku. Žao mi je što to kažem, ali to je istina. Od malih nogu smo je vaspitavali da je abortus loša stvar, ali u ovom trenutku još jedno dijete joj ne treba. Ona se još nije potpuno oporavila ni od prvog porođaja, a Željka je rodila na carski rez. Još jednom trudnoćom će samo ugroziti svoje zdravlje, a na stranu to što Zola uopšte nije pravi muškarac za nju – rekao je Siniša za “Alo”.

Kako je sam rekao, ukoliko Miljana odluči da se uda za Zolu i ode sa njim u Bosnu, on joj neće doći ni na svadbu, a pogotovo ne u posjetu. On je pored toga najstrašnije izvrijeđao Zolu i rekao da on nije pravi muškarac.

– Zolu nikada neću prihvatiti jer je hiljadu puta uvrijedio moju kćerku. Ako budu nastavili vezu i riješe da se vjenčaju, neću im doći na svadbu. Može da računa i na to da joj nikada neću doći u posjetu, ukoliko odluči da se preseli u Bosnu s njim. On je greškom ispao muškarac – otkrio je on za pomenuti medij.

– Ljudi griješe kada kažu da sam protiv Zole, pošto nema novca. Nije to problem, iako je Zola Miljanu dosad koštao 25.000 eura. Ne samo da su novac izgubili kada su pobjegli iz rijalitija, već je vraćala njegove dugove kada su izašli iz “Zadruge”. Kada je otišla u Derventu da mu vrati stvari, sa sobom je ponijela oko 10.000 eura. Vratila se s manje od 1.000. Protiv njega sam jer mi je hiljadu puta pokazao da je loš čovjek – priča Siniša.
On je takođe dodao da se nada da će Marija uspjeti da joj objasni kako stoje stvari kao i da će uticati na nju da abortira. Kako je sam rekao, to će biti propast i ljubav do posljednjeg dinara.

– Dijete je dijete i naravno da bih ga prihvatio, to bi svako normalan uradio. Ne vjerujem da bi Zola bio dobar otac niti dobar suprug, ali ako na kraju ona odluči da rodi, naravno da ću prihvatiti svoje unuče.Nikada nisam imao ozbiljnih zdravstvenih problema, ali otkako se sve ovo izdešavalo, na nervnoj bazi sam dobio visoki krvni pritisak. Marija već godinama ima problem sa štitnom žlijezdom i čim se malo nasekira, njoj se to odmah vidi na licu. Htio sam da umrem onog dana kada joj je pozlilo i kada su je izveli iz rijalitija jer sam se plašio da ne dobije moždani udar. Srećom, smirila se i sve je na kraju ispalo dobro – završio je on.

(Blic)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI