Sinanovoj supruzi ne prestaje da prijeti njegov sin!

Udovica pjevača Sinana Sakića, Sabina, nikako da ožali svog supruga kako treba, a već ima probleme sa njegovim sinom iz prvog braka, Rašidom Sakićem. Naime, on prijetnjama pokušava da joj otme imovinu i iznudi novac. Odmah nakon Sinanove smrti Sabina je dobila prijeteće poruke od pastorka koji je izašao iz zatvora nakon višegodišnjeg boravka u injemu pošto je odslužio kaznu zbog ubistva.

Od izvora bliskog porodici Sakić saznajemo da Rašid svakodnevno traži novac od supruge njegovog oca i uznemirava je. Pošto se nadala da će se situacija smiriti, ona nije željela da ga prijavi. Međutim, pošto se o ovome uveliko pričalo, Sabinu je policija pozvala na razgovor, a ona im je ispričala sve do detalja.

Problemi s njim traju čitav život jer je oduvijek bio problematičan i sklon nasilju. Sinan je zbog njega dolazio u brojne neprijatne situacije, zbog čega je često tražio utjehu u alkoholu. Mnogo puta mu je govorio da se smiri, ali ništa nije vrijedilo – otkriva izvor i dodaje:

Sinan je na Sabinu prepisao svu pokretnu i nepokretnu imovinu, pa čak i stanove svoje djece. Dok je bio živ, svima je obezbjedio krov nad glavom, a kako bi spriječio nasljednike da prodaju nekretnine i tako ostanu na ulici, što se često dešava sa sinovima i kćerkama imućnih roditelja, sve je prenio na ženino ime. Rašidu je 2003. godine kupio stan u Loznici, a prije nego što je pušten na slobodu, kompletno ga je renovirao. Međutim, njemu to očigledno nije bilo dovoljno, pa je tokom folkerovog liječenja stalno tražio pare. Pjevač mu je tada, iako već teško bolestan, u više navrata dao novac, oko 4.000 eura. Kolegama se žalio da njegov sin ne zaslužuje da mu kaže “zdravo”, a kamoli nešto drugo. Ne samo zato što je nezahvalan, već zato što je nasilan prema njima i stalno ih pljačka. Više puta ga je povrijeđivao na razne načine, a on to nije zaslužio – otkriva naš izvor i zaključuje da Sinan nije više htio da čuje za Rašida.

Međutim, sada se stvar otrgla kontroli i Sinanova supruga strahuje za svoju bezbjednost, jer je ostala sama i nezaštićena, a ipak želi sve da sačuva za sebe.

Ona ni Sinanovu smrt ne može na miru da žali zbog njega. Sabina, koja je Rašidu davala šakom i kapom, nije zaslužila da joj on radi takve grozne stvari. Treći dan poslije smrti tražio joj je 10.000 eura, iako zna da su se Sakići zadužili na više strana zbog pjevačevog liječenja i da ona vraća dugove. Rašida to ne zanima, pa joj stalno upada u kuću i vrijeđa je. Za rođendan joj je poslao poruku da će se useliti u kuću u Loznici, kao i da će joj oteti atelje u kom slika. Ona je očajna i živi u strahu, ali ipak se nada da će se Rašid urazumiti – dodaje izvor.

Pink.rs

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI