Sin tuži Snežanu Đurišić!

Marko Gvozdenović pozajmljuje novac kako bi podigao tužbu protiv svoje majke Snežane Đurišić.

Kako piše “Kurir”, Marko planira da preko suda zatraži polovinu porodične kuće u Jajincima, koje se prije nekoliko godina, poslije očeve smrti, odrekao u korist majke.

Narušeni odnosi između pjevačice i njenog nasljednika, koji traju već duže vrijeme, ne samo da se ne popravljaju nabolje nego će, po svoj prilici, tek biti novih nesuglasica i rasprava.

Marko i Snežana nisu se ni čuli ni vidjeli otkako je on napustio porodični dom, što je i sam Gvozdenović potvrdio u intervjuu za “Kurir”.

Gvozdenović je živio kod prijatelja u naselju u blizini Avale, ali je od tada promijenio nekoliko adresa i nikome neće da otkrije kod koga sada boravi.

Kako tvrdi izvor za “Kurir”, Marko je u međuvremenu promijenio mišljenje i namjerava da na sudu traži polovinu kuće koje se odrekao poslije smrti oca Slobodana na ostavinskoj raspravi.

Na ovu njegovu odluku ponajviše je uticala činjenica da je Snežana odskoro počela da živi u stanu kod novog dečka, ginekologa Vanje Miloševića, na Čukaričkoj padini. U kući u Jajincima trenutno nema nikoga jer je Markova bivša supruga Ðurđa sa djecom prešla da živi kod svojih roditelja u Vrčin. Zbog toga je Gvozdenović odlučio da sudskim putem zatraži ono što smatra da mu pripada. Jedini problem koji postoji da ostvari svoj cilj jesu finansije, jer je nezaposlen i nema novca da plati tužbu protiv majke, kao ni advokata, ali se nada da će uskoro i to biti riješeno. Zbog toga je počeo da traži pozajmicu od prijatelja.

Gvozdenović se u posljednjem obraćanju javno odrekao majke i najavio da se neće tako lako odreći onog što mu pripada.

– Ne plačem ja za Snežanom, nek je ona živa i zdrava sto godina, ali Snežana meni više ne treba! Zanimaju me samo moja djeca, ništa više. Ne može više tako, sad ja tražim ono što mi pripada. Ona mi ne da da uđem u svoju kuću. Nije me okrenula više od pola godine, samo mi je poslala poruku za rođendan – izjavio je Marko za “Kurir”.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI