Severina zapala u ozbiljnu krizu, u dugovima je do guše!

Severina Kojić ponovo je podigla kredit, ovaj put u iznosu od 70.000 eura, koji planira da uloži u turneju.

Ovo je već drugi put za manje od godinu dana kako se pjevačica obraća banci, od koje je već pozajmila 100.000 eura kako bi platila album. U oba slučaja založila je stan, prvo onaj u Zagrebu, u kome živi, a sada i u rodnom Splitu.
Hrvatska zvijezda priprema se da od ove jeseni potvrdi da joj pripada visoko mjesto na muzičkoj sceni, koje je bilo ozbiljno poljuljano u posljednjih godinu dana.

Poslije raskida saradnje sa dugogodišnjim menadžerom Tomicom Petrovićem, alfom i omegom Severinine karijere, i lošeg plasmana njenog posljednjeg albuma, izgledalo je da će teško uspjeti u tome. Zaključila je da bi velika regionalna turneja mogla da je vrati na vrh, pa je okupila tim saradnika i počela s pripremama, a novčane probleme ponovo je ijpozajmicom.

Organizacija turneje je skupa, to je preko sto hiljada eura. Dio novca je ona imala, a ostatak od 70.000 je pozajmila. U pitanju je ista banka koja joj je početkom godine dala kredit za snimanje albuma. Jeste da je početkom ljeta imala problema sa otplaćivanjem rata i da joj je prijetila aktivacija hipoteke na stan u Zagrebu, koji inače vrijedi oko 300.000 , ali je to riješila. Refinansirala je kredit i zasad sve ide dobro. Rata je i dalje oko sedam hiljada mjesečno, ali joj je produžen rok otplate za još godinu dana”, kaže za Kurir izvor blizak Kojićevoj i dodaje da je banka lako pristala na pozajmicu zbog stana koji je garancija, kao i prošli put.
Ona je navikla da podiže i otplaćuje kredite. Još prije nekoliko godina je prvi put stavila pod hipoteku stan u Splitu, kada je kupila penthaus u Zagrebu, koji je otplatila u međuvremenu.

(Svet)

Podijeli sa prijateljima
'); (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/bs_BA/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); } }); $.post('http://estradnjaci.ba/wp-admin/admin-ajax.php', { action: 'fbc_ping', post_id: '79637', nonce: '6a9f97ffbb' }); })(jQuery);

KOMENTARI