Sestra Gagija Đoganija progovorila o Anabeli, a onda i o Atijasu

Nađa kaže da je njena bivša snaha godinama pričala loše stvari o bivšem mužu, te da bi ovog puta trebalo javno da ispriča zašto se razvela od Andreja Atijasa, i da u to ne miješa djecu.
Starija sestra Gagija Đoganija, Nađa, ističe da je sa denserom jako bliska, te da je uz njenu punu podršku ušao u rijaliti.

– Pratimo Gagija i prezadovoljni smo. Cijela porodica je uz njega i zaista ima našu podršku. Prvo smo se iznenadili kada nam je saopštio i nije nam bilo svejedno, ali kasnije smo popričali i shvatili da svi treba da ga podržimo. Pred ulazak sam mu savjetovala da bude kakav jeste, da se ne svađa i da bude nasmijan. Starija sam od njega i uvijek me je gledao kao majku, oko svega se savjetujemo i dogovaramo. Zaista smo jedna složna porodica i uvijek smo tu jedni za druge. U trenutku kad je otišao od Anabele živio je kod mene u Zemunu tri godine.

Ona se osvrnula i na razvod bivše snahe Anabele i Andreja Atijasa, pa poručila kako joj je godinama bilo krivo što je pjevačica govorila ružne stvari o njenom bratu i o njihovoj intimi.

– Gagi je bio Anabelin muž, zaista je ružno tako pljuvati po njemu. S druge strane, on nije htio da priča takve stvari niti da iznosi njihovu intimu u javnost – rekla je Nađa pa se zapitala:

– Zašto sada ne iznosi intimu i zašto ne priča o tome zašto se razvodi od Andreja? Anabeli su za sve drugi krivi, vjerovatno je to i sada slučaj. Opet, ružno je reći da je Lunino učešće u rijalitiju bilo kako doprinijelo njihovom rastanku. Treba i dijete poslije to da misli, da te riječi uvrti u glavu pa da se opterećuje i osjeća krivom, a naravno da ona nema veze sa tim. Anabela treba da živi svoj život, a djecu da ne dira. Daleko joj lijepa kuća, što bi se reklo. Meni je bitno samo da su Luna i Nina dobro i da su lijepo vaspitane.
Gagijeva starija sestra je istakla i kako joj je posebno drago što je Gagi dobar otac i što je posvećen kćerkama Luni i Nini.

– Dok je Luna bila u rijalitiju, Gagi joj je bio velika podrška, svaki dan je pratio dešavanja. Zaista se posvetio kćerkama. Na porodične skupove nije dovodio žene, on nije taj tip osobe. Poslije Anabele upoznao nas je samo sa djevojkom Milenom. Sada se fokusirao na djetinjstvo nasljednica. Kada je Luna bila u “Zadruzi”, Nina je najviše vremena baš kod Gagija provodila. Dok su Anabela i Luna zbog nastupa otišle u Makedoniju, a Gagi je u rijalitiju, Nina je boravila kod mene. Ima lijep odnos sa njima i slobodno mogu reći da je on dobar otac – zaključila je ona za “Scenu”.

Gagijeva sestra otkriva da je denser zbog finansija odlučio da uđe u “Zadrugu 3”:

– Gagi je odlučio da uđe u rijaliti kako bi zaradio novac za račune i za život. Shvatio je da bi to bio dobar način da provodi vrijeme pred kamerama, a pare mu liježu na račun. I zasad mu dobro ide, snalazi se pored aždaha. Nekad malo potone, ali sve će biti okej, mi vjerujemo u njega.

(Blic)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI