Šerif Habib Šera proslavio prvi rođendan svoje mezimice: Kuma Amra Halebić uputila emotivne riječi (VIDEO)

Veliku rođendansku zabavu povodom prvog rođendana kćerke Ilme priredio je poznati folk pjevač Šerif Habib Šera u hotelu “Vrbas” u Donjem Vakufu. Šera je na ovo veliko veselje pozvao svoju rodbinu i prijatelje iz svih krajeva BiH koji su se odazvali na pjevačev poziv i svojim prisustvom uveličali ovu proslavu. Veselilo se i pjevalo do kasno u noć, ali ipak su najveseliji bili Šera i njegova supruga Dženana kojima je ovo bio jedan od najbitnijih datuma u životu. Oni pored Ilme imaju još dvije kćerke Džejlu i Sumeju. 
http://

Supružnici Habib su se složili da kuma malenoj Ilmi bude poznata bh. pjevačica Amra Halebić koja se odlično snašla u toj ulozi i uputila dirljive riječi koje govore koliko joj je drago što joj je njen prijatelj i kolega ukazao to povjerenje. Naravno kuma je i zapjevala jer bez toga ne bi sigurno prošao ovaj veliki događaj.

http://

-Amra je moj najbolji prijatelj i privatno i na estradi. Bila je uz mene i moju porodicu kad je bilo najpotrebnije kada je moja kćerka Sumeja bila bolesna. Bila je uz mene i moju porodicu i mi to ne zaboravljamo, kaže Šera.
http://

Ilmi Habib želimo sve najbolje i sretan prvi rođendan.

(Estradnjaci)

 

 

 

 

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI