SELMA BAJRAMI SE OGRAĐUJE OD PRIČA U ZADRUZI: Ermina Pašović mi uopšte nije drugarica

Ermina Pašović otkrila je gledaocima kako joj pjevačica Selma Bajrami najbolja drugarica, dok Selma je rješena da iznese istinu i da ne želi da je spajaju sa rijaliti ljudima jer ima ozbiljnu karijeru iza sebe i ta vrsta marketinga joj kako kaže nije potrebna.
-Prije nekoliko godina Ermina mi se javila putem Facebooka, gdje smo povremeno komunicirale , razgovor se svodio većinom oko moje karijere, pjesama, kao što i komuniciram sa svojim fanovima. Kada sam se preselila u Beč, javila mi se i pozvala me u svoj frizerski salon gdje je ona radila, kako sam se tek prilagođavala na grad, ljude, njemački jezik otišla sam par puta na frizuru i iz ljubaznosti par puta je pozvala sa njenim prijateljima na moj nastup u Beču.

Kao što pozivam normalno sve svoje drage ljude i fanove na nastup, dublji kontakt nismo imali, niti sam joj najbolja prijateljica niti je ona moja najbolja prijateljica, to je krupna riječ i zaista želim da se ogradim od rijalitija i priča koje iznosi Ermina Pašović – rekla je ukratko Selma Bajrami

(Expresstabloid)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI