SELMA BAJRAMI: POČISTITE ISPRED SVOJIH VRATA, PA SE ONDA BRINITE O MOJIM FINANSIJAMA!

Selma Bajrami je na američkoj turneji, a prije odlaska u tu zemmlju završavala je administrativne poslove u Beču oko preuzimanja kuće.

Popularna pjevačica je, o čemu je naš magazin prvi pisao, u elitnom dijelu austrijske prijestolnice kupila kuću sa imanjem od 2.000 metara kvadratih. Kuću će renovirati onako kako je oduvijek željela da izgleda oaza mira za njenog sina i nju. Kada je tražila kuću, od agenata za nekretnine je tražila da joj nađu kuću koja ima veliko dvorište, bazen, da se ne nalazi uz neki glavni put…

-Ostale su neke sitnice, administrativne koje završavam i ubrzo bih se sa sinom trebala useliti u kuću – sretna je Bajrami.

Mada je odavno oguglala na tračeve o njoj, reagirala je na ogovaranja pojedinaca koji su vezani za muzički svijet, a koji u posljednje vrijeme pričaju kako se nalazi u teškoj finaniskoj situaciji i da iz takve ne vidi izlaz, da sve manje nastupa, da su joj honorari puno manji…

-Najgore je kada pojedinci počnu da „metu ispred mojih vrata“, a ispred njihovih od „prljavštine“ da plomiš nos! Bilo bi im bolje da urede svoj privatni i poslovni život, pa se onda počnu baviti mojim. Zahvalna sam dragom Bogu na svemu što mi je podario. Novca imam sasvim dovoljno da mogu odlično živjeti sa sinom i da prije svih njemu priuštim sve što mu je potrebno. Najvažnije je da Daris ni u čemu ne oskudjeva. Za informaciju onima koji se „brinu o meni“, moj radni kalendar je popunjen do kraja godine, idem u Ameriku gdje ću imati najmanje deset nastupa, i moji honorari su puno veći nego prošle godine – iskrena je Bajrami.

A, da si od novca koji sama zarađuje može sve priuštiti govori i to da će za nekoliko dana voziti novi automobil. Time se pohvalila i na Instragramu. Već je platila novi audi koji će ubrzo biti u njenoj garaži.

Selma i dalje uživa povjerenje menadžera i organizatora nastupa. Mnogi od njih imaju običaj reći kako bi, kada je scena u pitanju, mlade pjevačice puno toga mogle naučiti od „Žene sirene“. Vrlo često joj se u posljednje vrijeme dešava da po završetku nastupa u nekoj diskoteci ili klubu traže novi termin za gostovanje. To dovoljno govori o tome koliko je tražena i posvećena publici na svojim nastupima.

(Express)

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI