Sektolog Slađan Mijaljević razotkrio Marjanoviće!

Poznati sektolog Slađan Mijaljević procjenjuje da porodica Marjanović nije sektaška, ali da definitivno funkcioniše kao nekakav bizarni porodični kult. On kaže da je Zoranova majka Zorica ‘alfa i omega’ i svojevrsni vođa tog kulta.

– Po onome što smo do sada mogli da pročitamo ili čujemo u medijima, u porodici Marjanović nema elemenata sektaškog, ali oni očigledno imaju vrlo specifično ponašanje… – tvrdi naš sagovornik.

Ta specifičnost, prema njegovim riječima, leži u činjenici da je u porodici dominantna figura Zoranova majka Zorica.

– Ona je alfa i omega porodice, ona je dominantna figura i predstavlja glavu, vođu internog porodičnog kulta. Ta žena rukovodi svima, jer ona zarađuje, za razliku do muških članova familije – objašnjava Mijaljević, koji kaže da su muški članovi porodice Marjanović “najobičniji paraziti”.

– Zoranov otac Vladimir je samo logistička podrška Zorici. On je vozač koji je odvozi, dovozi, ali u suštini ništa ne radi i nikako finansijski ne privređuje. Sinovi (Zoran i Miloš, prim. aut.) neki su vajni muzičari, kompozitori, ali pitam vas, da li je do ovog ubistva iko čuo za njih?! – navodi Mijaljević. On smatra da je Jelena trebalo da posluži obojici za proboj u karijeri.

– Ona je trebalo da bude prva stepenica ka uspjehu i opštoj popularnosti u javnosti i Zoranu i njegovom bratu. Međutim, ona je u jednom trenutku očigledno poželjela da napusti to okruženje, pa je kod Marjanovića, a pritom mislim na sve članove te porodice, izazvala ogromnu količinu bijesa i mržnje – uvjeren je Mijaljević.

Prema njegovom mišljenju, Jelenino ubistvo je zločin iz niskih strasti.

– Samo je potrebno utvrditi šta je bilo presudno prilikom zločina. Da li je okidač za brutalno ubistvo bila ljubomora, mržnja ili povrijeđena sujeta njenog supruga, čije ponašanje bez sumnje govori da se radi o osobi koja je ubijeđena u svoju posebnost… – kaže Mijaljević.

On ističe i da od početka sumnja da je ubica upravo Zoran.

– Od samog početka tipujem na njega. Njegova priča nikako ne pije vodu. Sticajem okolnosti, nekada sam i sam trčao upravo tim nasipom u Borči i taj teren mi je dobro poznat. Priča da mu se Jelena tokom trčanja izgubila iz vida je naprosto nemoguća, jer radi se o brisanom prostoru koji je pregledan minimum dva kilometra sa svake strane. Čisto sumnjam da je pokojna Jelena trčala više od dva kilometra u jednom i isto toliko u drugom pravcu, zbog čega je priča Zorana Marjanovića potpuno neuvjerljiva – zaključuje Mijaljević.

(Informer)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI