SEKA ALEKSIĆ NA VANTJELESNOJ OPLODNJI!

Seka Aleksić posjetila je jednu privatnu kliniku, gdje je uradila kompletne analize krvne slike, urina, pregled srca i štitne žlijezde.

Pjevačica je obavila pripreme za vještačku oplodnju, kojoj planira da se podvrgne poslije novogodišnjih i božićnih praznika.

– S obzirom na to da se bliži kraj godine, uradila sam kompletan pregled. Hvala bogu, sve je u redu i sad polako mogu da se pripremam za proces vještačke oplodnje. Voljela bih da dobijem djevojčicu, ali vjerujte da mi je svejedno, što se kaže, samo neka je dijete živo i zdravo. Suprug i ja smo blagosloveni sinom, koji napreduje kako treba, koji je jedno zdravo dijete i svakom bih poželjela da kao roditelj bude bezbrižan u odgoju djeteta. Moj Jakov sve jede, nekad odbije nešto što mu se ne dopadne, ali u tim situacijama suprug i ja kroz igru pronađemo način da i tu hranu unese – kaže Seka za Kurir.

S pjevačicom je tokom pregleda bio muž Veljko, dok je maleni Jakov ostao kod kuće sa Sekinom majkom. Ova složna porodica raduje se praznicima.

– Slijedeće nedjelje ću okititi jelku. Jakov će sigurno sve da rasturi – kaže Seka.

(Pulsonline)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI