SEJU KALAČA ZBOG DEBLJINE PROZVALI SPUŽVA BOB

Sejo Kalač se pojavio u Grandovoj emisiji „Pjesmom za dušu“, a bolje da nije. Ton je bio savršen što će reći da je Sejo pjevao onako kako on najbolje umije, a izgledao je tako da je dan kasnije bio tema ne samo kuloara nego i običnog naroda. Neko ga čak nazva spužva Bob jer se bukvalno sav salio.

Naime, između ostalih pjesama Sejo je otpjevao svoj novi singl „Zlatna medalja“ a mnogi bi mu dali medalju ne samo za neprimjeren izgled nego za sve pokrete, mimike, gestikulacije i tikove koji su izazvali i smijeh kod muzičara u pratnji.

Neki kažu da je bio pijan, neki opet da apstinira od alkohola pa da još nije u normali, ali ono što obični smrtnik može da registruje jeste njegova abnormalna debljina. Čudi nas samo kako je Saša Popović dozvolio da jedan pjevač takav izađe na scenu i bude predmet ismijavanja.

Dva Kalača od milicije jača

Kalač se u Sarajevu sreo sa svojim rođakom Čupom Kalačem. Udahnuli su, kažu, malo jesenjeg vazduha te su se, slikavši se pored fiće s oznakom milicije, našalili i kazali „Dva Kalača“ od milicije jača.

(Express)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI