Sejo Kalač: Očekujem puno od dueta sa Irenom Jahović koji ćemo promovisati na zajedničkoj turneji u Americi

Već smo na našem portalu objavili informaciju da se sprema hit duet koji će se slušati u narednom periodu, i to duet Seje Kalača i Irene Jahović interesantnog naziva “Trn u oku”. 

Da je itekako ponosan na ostvarenu saradnju potvrdio nam je i sam Kalač u razgovoru za Estradnjake.

– Renomirani kompozitor Dilvad Felić Dado mi je rekao da ima jednu divnu duetsku pjesmu koju je uradio za pjevačicu koja živi u Americi Irenu Jahović, koja izrazito lijepo pjeva, u što sam se i lično uvjerio. Dado mi je pustio da čujem pjesmu koja se meni svidjela “na prvu”. Bez razmišljanja sam otpjevao svoj dio i mogu reći da sam prezadovoljan. U pitanju je lijepa brza rumba, a također je i Irena to dobro otpjevala i nadamo se da će pjesma sigurno ući u srca naše publike. Iskreno mislim da će biti nešto veliko.

Sejo za kolegicu Irenu ima samo riječi hvale.

-O Ireni Jahović, mojoj dragoj kolegici mislim da ima sve karakteristike jedne profesionalne estradne umjetnice, izuzetno lijepo pjeva. U pitanju je jedna vrlo kulturna osoba i dobar drug. Mislim da je očekuje jako blistava karijera.

Osim što je u pripremi njihov duet, ovo dvoje pjevača očekuje i velika turneja u Americi.

-Nakon ovog dueta čija se post produkcija privodi kraju očekuje nas kao što ste rekli Američka turneja. Želja našeg menadžmenta iz Čikaga na čelu sa predsjednikom kluba “Cetinje” gospodina Mirsada Jahovića je da ujedno promovišemo pjesmu uz gostovanja po Americi, ali i Evropi.To će biti uskoro tako da polahko spremam kofere i nakon desetak godina koliko nisam bio idem za Ameriku. Mnogi su me već zvali iz klubova u USA i pitali kada dolazim pa im ovim putem poručujem vidimo se ubrzo i sa vama ćemo biti ja i moja draga kolegica Irena Jahović uz moje pjesme i naš novi duet “Trn u oku”.

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI