Sanja Stanković prije pet godina osuđena zbog bavljena prostitucijom!

Protiv Sanje Stanković (25) krajem decembra 2014. godine podnijeta je prekršajna prijava, po kojoj je kasnije i osuđena.
Sanja je tada osuđena  zbog bavljenja prostitucijom, piše Telegraf.rs.

U akciji Odjeljenja za javni red i mir beogradske policije te noći uhapšena je starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro. Tom prilikom uhapšeno je nekoliko djevojaka, a pored Sanje i Mimi tu je bila i Plejboj zečica Božana Vujinović iz Banjaluke, poznata i kao “Božana Neodoljiva Neumoljiva”.

Mimi Oro je tada određen pritvor od osam dana, ali je odležala dva dana u ženskom zatvoru u Požarevcu, pošto je Prekršajni sud usvojio njenu žalbu. Međutim, u februaru 2016. Mimi je na ponovljenom suđenju osuđena i kažnjena sa 60.000 dinara.

Tom prilikom, krajem decembra 2014. kada je Sanja “uhvaćena”, uhapšen je i Mihailo M, najveći estradni makro, koji je prije nekoliko dana ponovo uhapšen, ali drugim povodom.
Kod njega su tada “pronađena četiri mobilna telefona, lap top, kao i 16 mobilnih telefona sa takozvanim ‘zlatnim brojevima'”, saopštio je tom prilikom MUP.

Pronađen je i “tabelarni prikaz zarada djevojaka, evidencija rashoda, odštampan plan za proširenje posla i uputstva o ponašanju i obavezama djevojaka”, navelo se tada u saopštenju.

Po osnovu naredbe Prvog osnovnog javnog tužilaštva, policija je pregledala mobilni telefon i lap top osumnjičenog “i u njima pronašla poruke, adrese određenih osoba, uplaćeni novčani iznos, kataloge obnaženih ženskih osoba”.
Podsjetimo, Stanija Dobrojević prije nekoliko dana javno je rekla da “provjereno zna da se Sanja Stanković bavi prostitucijom”, a spomenula je i njenog nekadašnjeg makroa Mihaila Maksimovića. Sanja je demantovala da se bavi tim “poslom”, kao i da poznaje izvjesnog Mihaila.

Ipak, istina je drugačija.

(Svet)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI