Sanja Đorđević ponovo razdvojena od muža

I pored toga što su većinu vremena proveli razdvojeni, pjevačica Sanja Đorđević je već skoro tri decenije u skladnom braku s bivšim fudbalerom Pericom Đorđevićem. Život na dvije adrese za njih nikada nije predstavljao problem, mada je Sanji teško palo kada je njen muž nedavno morao ponovo da se preseli u drugu zemlju zbog posla. Perica je od prošle godine angažovan u jednom fudbalskom klubu u Sloveniji, a pjevačica vrijeme uglavnom provodi u Beogradu.

– Godinama sam se aktivno bavila muzikom, bila na turnejama širom Evrope, a suprug je takođe bio u sportu i uvijek smo bili razdvojeni po nekoliko dana. Dešavalo se da to nekada bude i po cijeli mjesec. Onda je došao period kada smo nekoliko godina stalno bili zajedno, maksimalno posvećeni jedno drugom, i tako je bilo sve do ljeta 2016. godine. Tada je Perica počeo da sarađuje s jednom švajcarskom kompanijom koja štiti interese igrača i zbog posla je morao da ode u Sloveniju, u Krško. Tamo obavlja posao sportskog direktora, njegova dužnost je da stalno bude na pripremama, utakmicama i treninzima, ali se uvijek nađe vremena kada može da dođe u Beograd ili ja odem kod njega na nekoliko dana. Najteže mi je kada i on i naša kćerka Ivana odu, a ja ostanem sama. Tih prvih nekoliko dana mi bude neobično jer ja ne mogu stalno da idem s njima, vrlo često imam zakazan nastup u Srbiji ili u regionu. Te dane provodim ovdje u Beogradu, uglavnom se družim sa svojim prijateljicama i ugađam sebi – kaže pjevačica, dodajući da se odavno navikla da živi na više adresa.

– Meni je takav cijeli život. Dok je Peđa aktivno igrao fudbal, mi smo se porodično selili iz grada u grad. Kad smo došli u Beograd, ja sam počela da nastupam svakog vikenda u inostranstvu i to je dugo trajalo. Jedini period kada sam živjela bez kofera bile su one četiri godine kada sam prestala da se bavim muzikom. Mogu vam reći da sam se tada pošteno odmorila, ali mi je falio stari tempo života. Mislim da moj brak ovako lijepo funkcioniše baš zbog toga što smo suprug i ja često razdvojeni. Kad su muž i žena stalno u kući zajedno, onda dođe i do prezasićenja, sitnih svađa i sličnih gluposti. Svakom čovjeku prija kada se malo odmori i posveti se sebi – priča Sanja.

Pjevačica je do sada živjela na desetak različitih adresa i svaki grad u kojem je boravila ostavio je snažan utisak na nju.

– Gradove vežem za periode nečeg dobrog u životu i uspomene. U Sarajevu sam provela djetinjstvo, živjela s roditeljima i to je nešto neponovljivo. Švajcarska me veže za početak ljubavi, ali ima i bolnih momenata kao što je izbjeglištvo. Mogla bih reći da sam tada sazrela kao osoba. Beograd je, naravno, moj dom. Ovdje živim već 20 godina i ne planiram da se selim – objašnjava Sanja.

Dok je suprug zauzet obavezama u Sloveniji, a kćerka sprema doktorat u Ženevi, pjevačica u Beogradu uveliko radi na novim pjesmama, koje će uskoro predstaviti publici.

– Snimila sam jednu novu pjesmu koja je prilagođena današnjem vremenu, odnosno omladini. Vesela je, brza i vjerujem da će postići uspjeh. Za nekoliko dana radim još jednu pjesmu, a onda slijede snimanje spotova i promocija – zaključuje pjevačica.

(Nadlanu.com)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI