SANDRA AFRIKA UHAPŠENA U CRNOJ GORI!

Sandra Afrika otputovala je svojim skupocjenim džipom na nastup u Crnu Goru, ali je zbog nesavjesne vožnje u pijanom stanju odvedena na triježnjenje u policiju!
Kako Kurir piše, Sandru su u Budvi priveli u policijsku stanicu. Ona je, navodno, tokom svog koncerta na primorju sve vrijeme pila, a taman kad je krenula u hotelsku sobu, zaustavili su je organi reda.

“Kada je završila sa nastupom, Sandra je sjela u džip, ali ju je policija ubrzo zaustavila. Pošto se i bez provjere vidjelo da je popila, policija je tražila da uradi alko-test. Kada su vidjeli da je naduvala više promila od dozvoljenog, nisu ništa drugo razmatrali osim da je sprovedu u stanicu”, otkriva izvor Kurira.

Koliko je pjevačica bila nesavjesna, govori i činjenica da je počela da se ubjeđuje sa saobraćajcima.

“Iako je bilo crno na bijelo da je konzumirala alkohol, Sandra je pokušala da ih ubijedi da je puste da ode u hotel, jer može da vozi, te da joj je smještaj blizu. Međutim, odvedena je na triježnjenje do podneva, a prijatelji su joj donijeli garderobu da se presvuče jer je bila u scenskoj dugačkoj haljini. Naravno, platila je kaznu od 1.000 eura”, zaključuje izvor , dok Sandra nije odgovorila na poruku.
Podsjetimo, prije samo nekoliko dana mediji su pisali da je Sandra Afrika u Crnoj Gori već imala posla sa saobraćajnom policijom, jer je vozila 244 kilometra na sat na putu, gdje je maksimalna dozvoljena brzina 130.

(Svet)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI