Samo za estradnjake Nermin Bjelić otkriva sa kojom vrhunskom ekipom snima novu pjesmu: Biće to veliko iznenađenje!

Pjesma “Paša moj” ostavila je nemjerljiv dojam kod publike, a ujedno može se reći da je to lična karta poznatog pjevača Nermina Bjelića Nere koji je odlučio ponovo sarađivati sa Mirkom Šenkovskim Geronimo koji je i bio krivac za spomenuti hit.

Ovu saradnju je Nero nedavno najavio i u emisiji “Moj život je pjesma” na Kalman radiju i odmah se latio posla.
Samo za estradnjake Nera ekskluzivno otkriva naziv pjesme, ali i vrhunsku ekipu koja je sigurno iznenađenje na ovom projektu.

-Moja nova pjesma pod nazivom “Moj zumbule” , autor sjajni Geronimo i baš me usrećio i potrudio se da me ispoštuje maksimalno. U pitanju je pjesma sa puno ritma i sa puno instrumenata,  tu su i gudači, trube, saxofoni, gitare, a posebno bih najavio sjajnu ekipu iz benda Komuna koji su također dio svega.

Iz pouzdanih izvora saznajemo da će ova pjesma premašiti sva očekivanja kao i produkciju, zato i zaslužuje i ozbiljnu marketinšku kampanju:
-Naravno, slijedi i ekranizacija pjesme tako da ću ponovo sarađivati sa Grand produkcijom kao i ranije. Sada me čeka put za Ameriku, Nova godina, tako da će mi 2019. donijeti mnogo toga novog, između ostalog novu pjesmu i spot “Moj zumbule”.

(Estradnjaci)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI