Šako za dan zaljubljenih u Sarajevu

Popularni crnogorski pjevač Šako Polumenta u pregovorima je za veliki koncert u Sarajevu! Iako je trebao već do kraja godine zapjevati u šeheru, ipak će se koncert desiti sljedeće godine. Kako sada stoje stvari, Šako će zapjevati Sarajlijama u kultnoj dvorani Skenderija za Dan zaljubljenih, 14. februara i to će biti idealna prilika da ženama pokloni svu svoju ljubav.

-Sve su to još preliminirani pregovori ali sve su prilike da će se to tako i desiti. Šako jedva čeka da zapjeva sarajevskoj publici s kojom je do sada uvijek imao pozitivnu konekciju – pričaju iz organizacionog tima.

Iako se svojevremeno šuškalo kako Polumenta ima nekih neriješenih računa sa „opasnim“ momcima, čini se da od toga nema ništa te da se popularni Crnogorac više ne boji zapjevati u Sarajevu gdje ima veliki broj svojih poklonika.

Ako se sa reklamom krene što prije ne sumnjamo da će uspjeh izostati. Šako ima, kažu, mnogo toga da ponudi publici. Bit će to, nastavljaju, jedan istinski spektakl kakav Sarajevo već odavno nije imalo.

-Sigurno da i sam Šako ima malo bojazni kako će sve to izgledati i kako će ga publika prihvatiti s obzirom na to da je prošlo dosta vremena otkako nije pjevao na ovim prostorima. No, to je motiv više da spremi nešto spektakularno – govore njegovi saradnici.

(Expresstabloid)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI