Saba i Hule publici poklonili HIT: Boemski život, kafana, muzika i društvo u duetskoj pjesmi “Brat po krvi i kafani” (VIDEO)

Stigao je duet o kojem se mnogo pričalo u estradnim krugovima. Dvojica pjevača, prijatelja Saba Rastoder i Hule spojili su svoje glasove u duetskoj pjesmi “Brat po krvi i kafani” koja već počinje osvajati publiku.
-Nakon dugogodišnjeg poznanstva i druženja sa Husnijom Mešaljićem Huletom došli smo na ideju da snimimo zajedničku pjesmu, jer osim prijateljstva nas dvojica često i pjevamo zajedno širom Evrope. Hule je neko ko me često pozove da zajedno nastupamo što je meni veliko zadovoljstvo, ističe Saba.

Boemski život, kafana, dobra muzika i društvo je tematika ove duetske pjesme tako da će se mnogi pronaći u njoj. 

-Moj prijatelj Zoran Simeunović Zoca poznavajući mene ponudio mi je jednu ovakvu pjesmu pravu boemsku i on je autor teksta i muzike. Legla mi je naprvu što bi rekli i nisam je mogao odbiti. Aranžman je djelo Branka Maleševića, mix & mastering Dragan Dovijarski, prateći vokal Marjana Dovijarski, a sve je rađeno u studiju Dovijarski production.
Pravi hit u pravo vrijeme, sigurni smo da će se ovaj duet naći i na repertoaru mnogih estradnih izvođača. Poslušajte “Brat po krvi i kafani” i uživajte.

(Estradnjaci)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI